Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Desiatky bodybuilding filmov iba u nás online!
životopisné filmy kulturistov | kulturistické dokumenty | tréningové DVD profesionálnych kulturistov | záznamy zo svetových profesionálnych súťaží a veľa iného.
Užívateľov profilový obrázok
Od papagiorgo
#12086
Životopisný dokument o Lou Ferrignovi

Názov filmu: Stand Tall

Trvanie: 01:22:52

Popis :
Tento dokument je v štýle Pumping Iron Arnolda Schwarzeneggera, ale tu je jedinou hviezdou Lou Ferringo. Mapuje jeho ranné detstvo z New Yorkského Brooklinu keď sa museli vysporiadať s 85%-nou stratou sluchu v dôsledku ušnej infekcie. Proti nízkemu sebavedomiu bojoval prácou na svojej váhe v otcovej garáži a tento chlapec vyhral boj o Mr. Universe (dvakrát), a Mr. World s jeho postavou vyhrá. Medzinárodne známy ako kulturista svetovej triedy a hviezda seriálu Neuveriteľný Hulk, znova ho uvidíme v boji o titul Mr. Olympia Masters v jeho štyridsiatke!
Toto video je primárne zamerané pre fanúšikov "Big Loua" po celom svete a ak nie ste jedným z nich, ani fanúšik kulturistiky tak tento film vôbec nemusí byť podľa vašich predstáv. Tiež ak hľadáte informácie z kulturistiky, informácie ohľadom cvičenia a techniky nie je toto ono. Odporúčam "Lou Ferrigno’s Body Perfection" ako základný video sprievodca silového tréningu.
Louova rodina je pripravená poskytnúť názory a povzbudenie keď sa snažia získat kulturistický titul ktorý mu unikol v jeho ranných konkurenčních rokoch. Tento pohľad na Loua Ferringa nám ukazuje jeho srdce, jeho najvačší sval, a kde spočíva jeho skutočná sila!
Louove posolstvo je pozitívne a inšpirujúce. Aj cez veľké prekážky môžeš dosiahnuť svoj ciel, aj TY!


Reklama

Reklama

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]

For optimal absorption and effectiveness, it's gen[…]