Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Pravidlá fóra: Toto fórum slúži výhradne na uvádzanie vašich osobných rekordov. Pre každý cvik prosím založiť novú tému, aby to bolo pekne prehľadné ...
#28865
Caute, sorka, som tu novy, tak majte strpenia so mnou, ale chcel som sa opytat ake hodinky pouzivat na trackovanie spalenych kalorii, tep v priebehu cvicenia atd..
Lebo ja mam kamosov, jeden ma Huawei, druhy ma apple watch a tym dvom to uplne inak pocita, pritom sme mali vsetci rovnako hodinu, rovnake intervaly, cviky. Bol to crossfit a po nom si zacali porovnavat a obaja mali uplne rozdielne hodnoty na hodnikach hlavne co sa tyka kalorii.. akoze viem, ze podla toho sa velmi orientovat clovek nemoze. Napriek tomu, chcem si kupit nejake taketo fitness shodinky aj ja a pozeral som testy + recenzie a zameral som sa na ten huawei aj apple a napriklad v tychto testoch fitness naramkov nedopadol ten huawei hrozne, ale lepsie boli Fitbity, potom som pozrel apple a tie dopadli celkom dobre. Moja otazka: Ake hodinky mate, ste s nimi spokojni? Mate niekto urobene tie taketo podobne testy alebo poznate nejake stranky, kde si to mozem pozriet, popripade mi pomozu s vyberom?

Vdaka za pomoc.
Ospravedlnujem sa za tak dlhy prispevok.
Pekny vecer

Reklama

Reklama

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]

Gynekomastia/operácia

Čaute asi nebudem sám s týmto proble[…]