vaca96 napísal:No dekuju ti za odpoved ale porad si mi nevysvetlit proc ve vetsine komplexnich aminokyselach pisou ze je slozeni syrovatkovy protein... a taky ktery by si mi doporucil nebo o kterych si myslis ze sou kvalitni
Pretoze zo srvatky sa vyrabaju proteiny aj aminokyseliny. Preco to tak je? Pretoze vyrabat ich z cohokolvek ineho je nakladne, tak preto. Peniaze, peniaze a peniaze. Srvatka je odpad, ktory vznikne po odfiltrovani vsetkych podstatnych veci z mlieka. Srvatka sa za komunistov vylievala do kanala. A teraz sa z nej robia proteiny, vyfiltruju sa bielkoviny, ktore v nej este zostali. Normalne sa v srvatke este nachadza 13% bielkovin. Z tych bielkovin sa ziskaju este aj dalsie aminokyseliny, pretoze mlieko je na ne bohate. Kazdy srvatkovy protein obsahuje aminokyselinove spektrum, pretoze aminokyseliny tvoria bielkoviny.
A ktore by som doporucil, to je uplne jedno. Pokial obsahuju tych 20-18, ktore tvoria zaklad, tak je to uplne jedno od jakeho vyrobcu ich kupis.