Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#13053
Firma AminoStar je dcerskou spolocnostou farmaceutickej spolocnosti Walmark. AminoStar a jeho vyrobny zavod sa nachadza v Cechach, v meste Loukov u Mnichova Hradiste.

Znacka AminoStar je znama najma sportovej verejnosti uz dlhe roky, no malo kto si ju spaja so spolocnostou Walmark. Vzhladom na to, ze Walmark sa specializuje na farmaceuticku oblast a ich vyrobky najdete predovsetkym v lekarnach, bolo potrebne oddelit vyrobu suplementov pre sport od tejto cinnosti.

Toto prepojenie vam zarucuje vysoku kvalitu vyrobkov, AminoStar patri medzi najkvalitnejsie znacky doplnkovej vyzivy v Europe. AminoStar je skutocne znacka. A preto, ze poskytuje najvyssi standard vo vyrobe doplnkov vyzivy, ruci za ich kvalitu a nezavadnost, implementuje do ich vyroby svoje vlastne farmaceuticke skusenosti a vykonava laboratorne testy. Pre nas su tieto tvrdenia najlahsie overitelne, teda pre Slovakov.

Ano ide o prestiznu znacku a preto su ceny tychto vyrobkov o malo vyssie, ako u ostatnych "znaciek", ktorych splet na trhu je obrovska a neprehladna.

K tejto znacke svojou kvalitou a cistotou u nas v Europe by som prirovnal este dve znacky doplnkov vyzivy, ktore su na podobnej urovni a su nimi Nutrend a AllStars.

Reklama

Reklama

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]

For optimal absorption and effectiveness, it's gen[…]