Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

konkretne produkty znacky BSN
#11310
Axis-HT - BSN

Náhrada anabolických steroidov bez vedľajších účinkov !!!

....ZA MESIAC PRI KVALITNEJ STRAVE A TRÉNINGU PRIBERIETE NA VÁHE AJ 3 - 10 Kg. Tieto svalové prírasty Vám bude každý závidieť.

Vsaďte na AXIS-HT a budete maximálne spokojný.

Axis-HT je ten najnovší zvyšovač testosterónu na pribratie kvalitnej, tvrdej svalovej hmoty a na zvýšenie sily. So svojou najnovšou technológiou a patentovanou kombináciou zloženia patrí Axis-HT k špičke testosterónových boosterov. Tento prípravok začínajú používať aj profesionáli v predsúťažnej forme namiesto nepovolených látok, ktoré by odhalili tvrdé dopingove kontroly. BSN dokázala tento produkt spolu so sedemnásobným Mr. Olympia Ronniem Colemanom povzniest na takú úroveň, že začína klesať dopyt po nepovolených látkach, vzhľadom k tomu, že cena tohto produktu je nižšia, nemá vedľajšie účinky a výsledok je na rovnakej úrovni ako pri zakázaných látkach. Axis-HT by preto nemal chýbať vo Vašich doplnkoch výživy.

Zloženie:

- TPS3™: skladá sa z troch rozličných komponentov rastliny Tribulus-Terrestris. Tribulus sa používa na znovuvytvorenie alebo zvýšenie produkcie testosterónu, zvyšuje sexuálnu vytrvalosť, silu a intenzitu pri tréningu. Tribulus bol spracovaný tak, aby obsahoval všetky dôležité časti. To sú okrem iného aj Steroid saponine IP6, ktorý sa teraz testuje, pretože bolo zistené, že má aj vlastnosť bojovať s rakovinovou bunkou.

- Eurycoma Longifolia Jack: Eurycoma sa používa tiež na zvyšovanie testosterónu. Posledná štúdia z Centra pre ľudský výskum ukázala, že Eurycoma zvyšuje hladinu testosterónu, a to až u 91% zúčastnených.

- Testofen: je špeciálny extrakt, ktorý je používaný na zvýšenie telesnej produkcie anabolických a androgénnych hormónov. Pokusy na zvieratách dokázali, že odbúrava aj prebytok tukov. Testofen je extrakt z rastliny Fenugreek.

- Coleus forskohlii: Forskolin je prírodná látka, ktorá má za úlohu stimulovať enzýmy tak, aby bola zvýšená produkcia CAMP. Práve CAMP hrá hlavnú úlohu pri produkcii testosterónu.

- GF5: je používaný bulharskými silovými športovcami, aby zaistil rovnováhu hormónov v tele, zabraňoval pretrénovaniu organizmu a urýchlil regeneráciu po tréningu. Posilňuje imunitný systém, a tým zabraňuje odburávaniu svalovej hmoty.

- Safed Müsli: používa sa v Indii ako tradičný prostriedok na zvýšenie testosterónu a ako afrodiziakum.

- Magnesiumaspartat-Zinkmethionin: zinok a magnézium zohrávajú veľmi dôležitú úlohu pri produkcii testosterónu a iných anabolických hormónov ako IGF-1. Používajú sa aj na zlepšenie spánku, a tým umožňujú lepšiu regeneráciu po tréningu. Špeciálna forma zinku a magnezia v Axis-HT je absorbovaná rýchlo a účinne.

- Inositol-Hexaphosphat (IP6): je prírodná zložka Inositolu, ktorý má dôležitú úlohu pri produkcii testosterónu. IP6 sa teraz bližšie testuje, pretože sa zistilo, že má aj ďalšiu výbornú vlastnosť, a tou je bojovať s rakovinou.

Tento výrobok sa neodporúča podávať ženám, pretože u nich môže vyvolať nežiadúce účinky ako je hrubnutie hlasu a rast ochlpenia.
Pre mužov bez nežiaducich účinkov.

Dávkovanie:
3-krát denne 1-2 tablety zapiť dostatočným množstvom vody, prvá dávka na raňajky, druhá na obed a tretia na večeru, pred jedlom alebo počas jedla.
Axis-HT pôsobí synergicky s bielkovinami a cukrami, aby sa maximalizovali svalové prírastky. Preto je potrebné prijímať jedlá bohaté na bielkoviny a zdravé cukry.
Axis-HT užívajte najmenej 4-6 týždňov, aby sa dosiahol maximálny výsledok. Axis-HT neužívajte dlšie ako 12 týždňov.

Reklama

Reklama

PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]