Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od michal123
#20342
Nazdar, posledné noci má trápia dosť veľké bolesti ramien. Zo začiatku som to takmer ani necítil ale teraz keď prešli už asi 5 noci tak sa budím zo spania stým že ma bolia ramená (podobne ako bolesti zubov). Pri samotnom cvičení necítim nič zvláštne iba pri predpažovaní (ale takmer bezvýznamne). Ako som vravel najhoršia je noc a zatiaľ sa snažím vyhýbať liekom na bolesť. Viem, že by bolo múdre ísť k doktorovy ale prvé čo by povedal je, že si mám dať pauzu. Je to detinské ale teraz nechcem prestať s cvičením pretože som si konečne zaplatil permanentku a mám aj prázdniny takže okrem cvičenia nemám iné starosti.
Ak by to bolo len niečo so svalom tak mi to tak nevadí ale mám pocit, že to je skôr niečo s kĺbom.
Nemá niekto podobné skúsenosti ? Nejaká rada ? (asi vynechám ramená a trapezy ale úplne nechcem prestať)

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#20346
michal123 napísal:Nazdar, posledné noci má trápia dosť veľké bolesti ramien. Zo začiatku som to takmer ani necítil ale teraz keď prešli už asi 5 noci tak sa budím zo spania stým že ma bolia ramená (podobne ako bolesti zubov). Pri samotnom cvičení necítim nič zvláštne iba pri predpažovaní (ale takmer bezvýznamne). Ako som vravel najhoršia je noc a zatiaľ sa snažím vyhýbať liekom na bolesť. Viem, že by bolo múdre ísť k doktorovy ale prvé čo by povedal je, že si mám dať pauzu. Je to detinské ale teraz nechcem prestať s cvičením pretože som si konečne zaplatil permanentku a mám aj prázdniny takže okrem cvičenia nemám iné starosti.
Ak by to bolo len niečo so svalom tak mi to tak nevadí ale mám pocit, že to je skôr niečo s kĺbom.
Nemá niekto podobné skúsenosti ? Nejaká rada ? (asi vynechám ramená a trapezy ale úplne nechcem prestať)
Zaujimave, ze to boli az ked zaspis. Divne. Neviem co Ti poradit. Skus najprv vyssie davky vitaminov a mineralov, najma vit. C. Kludne si mozes dat aj niekolkonasobne vyssie davky. A nezabudni vela vody pit. Klby zvyknu bolievat pri nedostatku tekutin a dehydratacii.
Inak fakt netusim co by to mohlo byt.
Užívateľov profilový obrázok
Od roman2910
#20473
ked to este boli, skus zaradit par treningov s cisto izolovanymi cvikmi vykonavaj ich pomaly kontrolovane s lahkymi vahami vysokopocentnejsie aby si do tych ramien nahnal krv a skus sa na cas vyhybat tazkym tlakovym cvikom uvidis ci to pomoze...bolesti ramien laktov kolien su bezne veci v kulturistike a nutia cvicencov niektore cviky vynechavat aj do konca zivota :) bud sa prisposobis alebo budes zahalat a cakat kym sa to neupravi

If you're in search of effective medication for er[…]

Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]