Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

konkretne produkty znacky BSN
Užívateľov profilový obrázok
Od david jacko
#11309
CellMass obsahuje najúčinnejšiu známu formu AVPT formulu kreatínu CEM3 (kreatín-ethyl-ester-malate). Priemerný esterifikovaný kreatín nebude ani zďaleka tak dobre fungovať. Ak chcete iba priemernú svalovú hmotu a silu, tak používajte priemerný esterifikovaný kreatín. Ak však chcete byť naozaj hardcore v sile, v hmote, tvrdosti svalov i rýchlosti zotavenia, a to už od prvej dávky, tak potrebujete CellMass.
Nie je nič dôležitejšie ako nasýtiť Vaše svaly kreatínom a glutamínom, rovnako hneď po tréningu alebo aj pred spaním. Ak použijete efektívny doplnok, v podstate okamžite nahradíte zásoby kreatínu výrazne zredukované náročným tréningom, zrýchlite regeneráciu a svojim svalovým bunkám a svalom umožníte rásť a silnieť. Naštartujete silnú a účinnú fázu rastu, výsledkom ktorého sú nové a nové centimetre na objeme Vašich paží, stehien i hrudníku a ďalšie kilogramy na Vami používaných činkách.
Aj Vy snívate o potréningovom suplemente, ktorý toto všetko dokáže lepšie ako čokoľvek iné, čo kedy bolo vyvinuté, a ktorý je navyše okamžite účinný? Aj Vy snívate o potréningovom suplemente, po podaní ktorého by Vaše svaly, Vaše telo doslova explodovalo podobne, ako sudy s benzínom, ku ktorým sa priblížil oheň? Koniec snov, je tu realita! Takýto výrobok existuje a volá sa - CellMass.

CellMass obsahuje najúčinnejšiu známu formu kreatínu CEM3 (kreatín-ethyl-ester-malate), vedľa ktorého sú všetky iné esterifikované kreatíny len „zastaralým modelom“. Jeho dokonalé vlastnosti zaručujú maximálnu možnú bunkovú absorpciu kreatínu a to bez akýchkoľvek nežiaducich žalúdočných problémov, ktoré sa v ojedinelých prípadoch objavili u konzumentov. Spoľahnite sa na to, že CellMass obsahuje farmakologicky najdokonalejšiu formu kreatínu – tak účinnú, že Vám svaly budú rásť a tvrdnúť priamo pred očami.

CellMass obsahuje revolučný systém zásobovania svalov (tzv. nutrient delivery system), ktorý nielen prejde dverami svalovej hmoty, ale doslova ich vyrazí pod tlakom bezkonkurenčného množstva kreatínu a glutamínu a strhne so sebou všetky živiny potrebné pre rýchly a efektívny nárast svalovej hmoty. CellMass Vás dokáže premeniť na svalové monštrá v extrémne krátkej dobe a ak ho použijete, budete mať dojem, že bez neho bol tréning neefektívny a na regeneráciu ste potrebovali nie deň, ale týždne. Nepochybujte - jeho efekt Vás na rebríčku svalnatosti posunie o niekoľko tried vyššie a výsledkom jeho aplikácie bude nielen viac svalovej hmoty, ale aj sily a hlavne žiadanej tvrdosti.

Odporúčané dávkovanie:
Zmiešajte jednu dávku (jedna odmerka:16g) s 200-300 ml studenej vody a užite prvú dávku ráno na lačno, druhú dávku ihneď po tréningu. V netréningový deň užiť dve dávky denne 6 hodín po sebe, jednu ráno na lačno a druhú poobede.

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od corrbel
#13417
Zdravim. Prezeral som uz nespocet bodybuildingovych for ohladom rozdielu medzi nasledujucimi produktmi od BSN: Cellmass a Cellmass NT. Dozvedel som sa zatial tolko, ze NT je prakticky kopia povodneho Cellmassu, avsak je obohatena o nejake nove latky. Z tohto logicky vypliva, ze niet nad cim uvazovat. Ale nie vzdy je to drahsie aj lepsie. Totiz to povodny Cellmass bol na podujati Mr. Olympia 2011 vyhlaseny za najlepsi kreatinovy produkt vobec. Tak teraz co? :P

Moja otazka znie: Ktory z tychto dvoch produktov by ste mi mohli odporucit? Privitam najmä osobnu skusenost...

Vopred dakujem za odpoved.
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#13425
corrbel napísal:Zdravim. Prezeral som uz nespocet bodybuildingovych for ohladom rozdielu medzi nasledujucimi produktmi od BSN: Cellmass a Cellmass NT. Dozvedel som sa zatial tolko, ze NT je prakticky kopia povodneho Cellmassu, avsak je obohatena o nejake nove latky. Z tohto logicky vypliva, ze niet nad cim uvazovat. Ale nie vzdy je to drahsie aj lepsie. Totiz to povodny Cellmass bol na podujati Mr. Olympia 2011 vyhlaseny za najlepsi kreatinovy produkt vobec. Tak teraz co? :P

Moja otazka znie: Ktory z tychto dvoch produktov by ste mi mohli odporucit? Privitam najmä osobnu skusenost...

Vopred dakujem za odpoved.
Zacni Cellmass a dalsiu kuru Cellmass NT.
Užívateľov profilový obrázok
Od hruskamara
#14487
já měl od BSB všechny čtyři výrobky najednou (stálo to hromadu peněz!) a bylo to úplně k ničemu! Toť můj názor :a17

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]

For optimal absorption and effectiveness, it's gen[…]

To enhance the effectiveness of Levitra, consider […]