Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Rozhovory s českými a slovenskými kulturistami.
Pravidlá fóra: Tu uverejnené rozhovory je povolené kopírovať na iné webstránky výhradne s uvedením zdroja BODYBUILDING-FORUM.SK . Môžete samozrejme komentovať ale poprosím slušnou formou. V tejto kategórii je povolené témy zakladať iba adminovi, nakoľko sú to exluzívne a nikde nepublikované rozhovory. Je zakázané sem vkladať akékoľvek iné rozhovory skopírované z iných webstránok!!! Ďakujeme za pochopenie.
Užívateľov profilový obrázok
Od Dreamer
#22785
Ahoj Evička, ako sa máš?

Ahoj, ďakujem za otázku mám sa skvele! Ako vždy úsmev na tvári

Ako si sa dostala, alebo kto ťa priviedol k cvičeniu?

Tak ako som už uviedla v iných článkoch, k fitness som sa dostala tak, že som navštívila fitness súťaž ktorú organizovali v Šali. Tam som stretla svojho kamaráta, ktorý tam mal svojich zverencov. Nejako ma chytila tá atmosféra a celkovo všetko to čo sa tam dialo, tak som sa ho spýtala, že či by ma netrénoval, že neskôr by som skúsila nejakú súťaž. Vtedy som mala 46kg takže skôr som chcela vyformovať tú postavu a pribrať nejakú tú svalovú hmotu.

Aké úspechy si doposiaľ dosiahla a ktorý je pre teba ten naj?

2.miesto fitness model – Medzinárodné majstrovstvá Grand PRIX
Hungary - Tatabánya
3.miesto fitness model - Victoria natural cup Senec
6.miesto fitness bikini - Victoria natural cup Senec
6. miesto fitnes model - BODYSPORT CUP Szentendre/ Maďarsko
6. miesto fitness bikini - Medzinárodné majstrovstvá Slovenskej
republiky v naturálnej kulturistike a fitness Michalovce
6. miesto fitness model - Medzinárodné majstrovstvá Slovenskej
republiky v naturálnej kulturistike a fitness Michalovce .
Najviac si cením samozrejme to druhé miesto, a ešte 6. miesto z mojej prvej súťaže z Michaloviec – fitness model.
Pripravuješ sa najbližšie na nejakú súťaž?
Pripravujem sa momentálne na 3 súťaže, ktoré budú v júni 2014, medzinárodné majstrovstvá SR, medzinárodné majstrovstvá Maďarska a Majstrovstvá sveta.

Kde momentálne trénuješ?

Momentálne trénujem v Leviciach v PEREC FIT ŠTÚDIU.

Kulturistika aj fitness sú finančne veľmi náročné športy, más aj nejakého sponzora?

Som veľmi rada, že ma sponzoruje a spolupracujem so SCITEC NUTRITION. Scitec Nutrition patrí k absolútnej špičke v oblasti športovej výživy. Ďalej ma sponzoruje LUXURA SOLÁRIUM LEVICE a masoLV. Budem tvárou novej ženskej kolekcie fitness značky MUSCLE AGGRESSIVE, takže si nestažujem .)

Mohla by si nám popísať tvoj bežný deň ,momentálny tréning a jedálniček?

Moje dni inak vyzerajú, keď som v pred súťažnej príprave alebo mimo sezóny. Opíšem svoj taký bežný deň Vstávam 4.30-4:50. Dám si pol litra vody BCAA a L-glutamín. Vyvenčím svojho psíka .) Klasicky hygiena, make-up, vyžehlím si vlasy a idem si dať ovsené vločky s proteínom + multipro. Pripravím desiatu priateľovi aj sebe. Prichystám oblečenie na tréning. Prichystám všetky krabičky so stravou ktorú som navarila deň dopredu. Prichystám suplementy ktoré budem potrebovať do 18.00 i stravu. Idem do práce cca 6.10. Prezlečem sa, keďže som vojak, máme rannú telesnú prípravu ktorú väčšinou využijem na ranný beh. V práci končím 15.45 po práci hneď idem na tréning. Na tréningu som približne do 18.00, prídem domov najem sa, a zas príprava stravy na nasledujúci deň. A už je večer a chodím spávať medzi 20.00 – 21.00. Tak tréningy mám rozdelené podľa partie + kardio. A moja strava sa skladá väčšinou z ryb, kuracích prs, morčacích, vajíčka, vločky, ryža, bataty, zelenina, cottage, tvaroh a pod....

Ktorá partia je podľa teba tvojou dominantou a naopak ktorú by si chcela zlepšiť?

Tak človek nikdy nebude spokojný, vždy je čo zlepšovať. Mojou lepšou partiou je chrbát podľa mňa, ale zadok je ten najkritickejší bod na mojom tele. Ale na tom sa pracuje, a už som zlepšila formu takže dúfam bude podľa mojich predstáv. Ďalej musím zapracovať na stehnách. Chce to čas, makám na sebe a robím čo môžem, patrím k naturálom, takže budujem svoje telo pomaly ale isto ako rastie aj bonsaj .)

Máš okrem cvičenia čas aj iné záľuby?

Záľuby hm....Knihy, hudba, kino s priateľom, moc voľného času nemám, venujem čas aj svojej fitness stránke a keď mám voľné chvíle najradšej som doma a som rada, že môžem oddychovať.

Chcela by si sa na záver niekomu poďakovať?

Poďakovať by som sa chcela mojím sponzorom Scitec Nutrition, Luxura solárium Levice a masoLV. Ďalej môjmu trénerovi Ondrejovi Szarkovi zo Šale. A môjmu priateľovi ktorý vždy stojí pri mne a podporuje ma v tom čo robím.
Prílohy
1476354_564479246941221_744807747_n.jpg

Reklama

Reklama

PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]