- 29 Jún 2016, 20:24
Většina firem (Alpha Pharm, Balkan Pharm, Vermondje apod.) má už dneska verifikační systém, takže Ti, které jej poskytují těch bych se držel. Záruka to není, ale člověk získá aspoň nepatrný pocit kontroly nad tím, co konzumuje.
Někde na US foru jsem se dočetl, že i Alpha Pharma měla problémy s tím, že prodala nějaké kody, což může být jen hloupý drb, ovšem já osobně Alpha Pharmu považuji za dobrou značku, nicméně i s ní jsem měl jednu příhodu.
Značky, od kterých já bych už nic nekoupil;
1/ Genesis = řadím na první místo, protože většinu toho, co je už dneska na trhu jsou padělky, obsahující Buh ví co a uživatel s touto značkou už hazarduje se svým životem.
2/ Bayer Shering - velmi dobrá značka dříve, za mých zlatých časů to byla top firma. Ovšem dneska opět to samé, co Genesis, samý fake, neboť tato firma už anabolika skoro nevyrábí. Oficálně tato firma distribuuje pouze Nebido, Proviron, Testosteron Depot.
3/ Malay Tiger - značká známá hlavně díky tomu, že uživatelé po konzumaci dostávají horečky, protože tato firma obsahuje kontaminované vzorky. Nemyslím si, že to vyrábějí v profesionálních laboratořích. Obsah těžkých kovů a další věcí rozhodně není vyloučen.
4/ Farmak - dříve nejpoužívanější značka ve střední Evropě, na Ukrajině a v Rusku. Známá dobrou kvalitou. V současné době falzy. Avšak Farmak, přímo od Farmaku bude Top.
5/ British Dragon - nebrat falzy. Avšak, pokud na něj narazíte, tak mají verifikační systém.
6/ Organon - To samé, co Farmak. Dříve nejpoužívanější firmou mezi závodníky v CZ. Sustaton a Deca Durabolin. Dneska velká šance na sračku. V UK lze koupit pravý.
7/ Galenika - To samé, co Farmak a Organon. Samý fake.
Čemu já teď věřím a třeba se mýlím, proto si rád vyměním zkušenost, nejsem všeznalec a ani se nepovažuji za nějak zkušeného;
Alpha Pharma šlape dobře.
Má verifikančí systém avšak po jedné ampuli Boldenonu jsem dostal na dva dny horečku a silný abces, který jsem taktéž dva dny léčil vytahováním. Takže i tato značka má svoje mouchy a můžete najít kontaminovanou ampuly i v ověřeném vzroku.
Chtěl bych zkusit Primus Ray. Vypadají velmi profesionálně, avšak upozornuji, že se to vyrábí v Číně :)
V současné době už nevěřím ničemu. Na trhu existuje více nesolidních lidí, než těch solidních. Ono to nikdy nebylo jiné, ovšem v současné době dealeři nesou mnohonásobně vyšší riziko (už nejen oni) a proto se trh maximálně dokurvil.