Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

#12707
Jadro opasku je vyrobené z kvalitného veľmi ľahkého a pevného nylonového pásu. Z vonkajšej strany je prekrytý kvalitnou čiernou lycrou a na vnútornej strane je použitý jemný materiál zabezpečujúci veľmi príjemné nosenie.

Celý opasok je obšitý kvalitnou, nestrapkajúcou tkaninou. Je tvarovaný tak, aby v časti spevňujúcej chrbát dosahoval šírku 5 a smerom k bokom sa postupne zužoval. Toto tvarovanie sa presne prispôsobuje vášmu trupu a okrem spevnenia chrbtice pri cvičení, zabezpečuje tento opasok aj úplnú voľnosť pohybu. Vzhľadom k celkovej nízkej váhe opasku a použitému tvarovaniu môžete tento opasok nosiť v priebehu celého cvičenia, bez toho, aby ste si ho museli na niektoré cviky odkladať. Tento opasok svojimi parametrami plne nahrádza klasické „4“ kožené alebo sandwichové opasky a vzhľadom k svojmu tvarovaniu a dokonale presnému uzatváraniu, nezávislom na rozmiestnení dier v opasku, sa stávajú tieto opasky stále populárnejšími a v dnešnej dobe ich prakticky používa celá svetová kulturistická špička. Suchý zips v dĺžke 35 cm zabezpečuje presné a pevné stiahnutie podľa vašich požiadaviek.

Obrázok 16,60 € :a159 Obrázok

Reklama

Reklama

#12709
tento presne mám :a16 vyhral som ho tu na fóre ak si ešte pamätáte niektorý :a11 a nemôžem naň povedať zlého slova ...asi len to že je mi už trošku voľný lebo som čo to pochudol :a11 takže už aj ke´d ho dám nadoraz tak by som ešte potreboval trošku stiahnuť ..ale je to fajn aj tak ho rád využívam počas cvičenia a môžem len odporučiť :a22
Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]