Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

#12691
Rukavica je určená najširšej verejnosti k silovému tréningu a fitness a to ako žien, tak mužov všetkých výkonnostných úrovní. Rukavica je vyrobená z prvotriednej čiernej kože v matnej úprave použitej ako na strane dlane, tak na strane chrbta ruky.

Aby sa zabránilo farbeniu rúk počas cvičenia, je táto koža na vnútornej strane vybavená špeciálnym laminovaním, ktoré túto nepríjemnú vlastnosť čiernej farby kože celkom eliminuje. V oblasti dlane je dvojitá vrstva kože vyplnená špeciálnym polstrovaním. Obidve vrstvy sú anatomicky prešité pre presnejší úchop a zachovanie maximálnej pevnosti a trvanlivosti tejto najviac namáhanej dlaňovej časti rukavice. Na chrbte ruky a medzi prstami je použitá veľmi pevná a trvanlivá 3-way lycra. Použitá lycra ďalej zabezpečuje veľmi dobrý odvod potu a prístup vzduchu k ruke. Rukavica je doplnená elastickým spevňovacím pásom, ktorý svojím dvojitým obtočením okolo zápästia a dvojitým suchým zipsom zabezpečuje perfektnú stabilitu ruky počas celého cvičenia a bráni vyvinutiu prílišného tlaku na zápästie.

Obrázok 12,20 € :a159 Obrázok

Reklama

Reklama

#12720
Tieto rukavice prave deriem v posilke uz druhy rok. Stale su v pohode, niekolkokrat oprate a drzia normalne pokope. Nepochybne kvalita. Maju aj spevnenie zapastia, co niekomu nemusi vyhovovat a radsej maju zapastie volne. Ale pri benchpresse je to spevnenie celkoveho uchopu velmi dobre.
PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]