Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od Durdo
#21839
Chcel by som sa opytat ako casto by som ho mal pit za den. Na Gainery je sice prilepeny listocek kde je napisane 1x denne pred alebo po treningu ale zase v tomto clanku konkretne pri clovekovi typu Ektomorf (som nieco medzi ektomorf a Mezomorf ) je pisane dost o tychto proteinovych napojoch. Napr.: "Ako desiatu alebo bonus k výdatnej raňajky voľte koktail typu gainer", alebo ze by som ho mal pit 30-60 min. pred spanim, alebo "Ak sa nestíhate stravovať alebo Vám to zamestnaní či škola nedovoľuje, zauvažujte o zakúpení proteínového a sacharidového nápoja, ktorý je na prípravu rýchlejšie a berte si ho všade so sebou." .. Takze som trochu zmeteny kolko krat denne by som ho mal pit. Bere ho niekdo tiez? Ak ano ako casto je spravne?

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#22164
Durdo napísal:Chcel by som sa opytat ako casto by som ho mal pit za den. Na Gainery je sice prilepeny listocek kde je napisane 1x denne pred alebo po treningu ale zase v tomto clanku konkretne pri clovekovi typu Ektomorf (som nieco medzi ektomorf a Mezomorf ) je pisane dost o tychto proteinovych napojoch. Napr.: "Ako desiatu alebo bonus k výdatnej raňajky voľte koktail typu gainer", alebo ze by som ho mal pit 30-60 min. pred spanim, alebo "Ak sa nestíhate stravovať alebo Vám to zamestnaní či škola nedovoľuje, zauvažujte o zakúpení proteínového a sacharidového nápoja, ktorý je na prípravu rýchlejšie a berte si ho všade so sebou." .. Takze som trochu zmeteny kolko krat denne by som ho mal pit. Bere ho niekdo tiez? Ak ano ako casto je spravne?
Ty si pohladaj tabulky, ze kolko je optimalne v priebehu dna dostat do seba bielkovin a sacharidov na kilogram telesnej hmotnosti, potom si to zluc s tym aky si somatotyp a mas spravnu davku, ktora ma doplnit to co nedas do seba v normalnej strave. Ked trocha k tomu pridas, povedzme 5-10% nic sa nestane.
What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]