Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od roman2910
#21442
Pripravok Anatropin od gaspari nutrition podporuje maximalne zvysenie testosteronu a kontroluje hladinu estrogenu.

Zloženie:
elvet Bean Extract – sa odjakživa používali na liečenie. V Anatropine spolu s ostatnými zložkami pôsobia na zvýšenie libida, zníženie hladiny cukru a zvýšenie sily.

Brassaiopsis Glomerulata Extract – bylina, ktorá obsahuje anti-estrogénne účinky, čo znamená, že má schopnosť minimalizovať ženské hormóny.

Anacyclus Pyrethrum DC Extract – bylinný extrakt, ktorý zvyšuje vitalitu a mužnosť. Jeho účinky sú často prirovnávané k samotnému testosterónu.

Vitamín D3 – teda cholekalciferol je štrukturálne podobný testosterónu, čo znamená, že poskytuje výsledky podobné testosterónu. Okrem toho slúži aj ako prevencia proti ochoreniam kostí.

Zinok – viac ako 300 enzýmov v našom tele potrebuje zinok na to, aby správne fungovali. Pozitívne vplýva na imunitný systém a zdravie.

Moje skusenosti: musim sa priznat ze na zaciatku som tomuto vobec neveril a mal som obavy ci som zbytocne nevyhodil peniaze do vetra ale uz v podstate po 2 ci 3 dnoch som zacal citit ze anatropin vo mne pracuje. Najprv som zmeny pocitoval hlavne v spravani bol som dost podrazdeny lahko som sa vytocil a zacalo sa mi tvorit akne..po tyzdni vsak tieto "vedlajsie" ucinky opadli a ja som zacal citit ze pocas treningu som ovela viac nabudeny dokazem sa "spravne" pri treningu nasrat takisto nakolko som v rysovacke mal som dojem ze nech jem akekolvek mnozstvo sacharidov mam super travenie a citim take naplnenie svalov bez toho aby som sa citil nafuknuty proste som sa citil super pocas celeho dna...v noci som mal lepsi spanok lepsiu regeneraciu a co sa tyka libida, to slo pri anatropine pekne nahor co som bol velmi rad :D takze urcite odporucam ci uz v objeme s nejakymi kvalitnymi aminami ci kreatinom alebo v ryske k nejakej pumpe super vysledky :)

Reklama

Reklama

If you're in search of effective medication for er[…]

Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]