Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Užívateľov profilový obrázok
Od Tlačiteľ
#25164
Dobrý deň, na tomto fóre som sa zaregistroval lebo mi ho odporučil známy s mojou otázkou a to:
Aké "medikamenty" by ste mi odporučili do prvej steroidovej kúry. Aj napriek tomu, že je toto fórum plné rád a ja som mnoho z nich naštudoval, priznávam strácam sa v tom a každému nováčikovi s podobnou otázkou odpovedajú rôzni ľudia rôzne. Rád by som prvú kúru mal bez ihiel ak by to bolo možné a taktiež by bolo super keby sa tovar dal zohnať v lekárni ale ak mi viete odporučiť aj iný zdroj tak to nie je podmienkou. Taktiež skúsim povedať dopredu dáke info o mne, hlavne veci na ktoré sa vždy pýtajú ľudia nových členov :
Cvičím cca 5 rokov, zo začiatku to bolo len cvičenie 3x týždenne popri tom poobede futbal, žiadny dôraz na stravu, takže enjaký ten rôčik som sa do toho len dostával. Dnes mám 21 rokov a od kedy som začal cvičiť podarilo sa mi na seba nabrať okolo 30kg hmoty( je mi jasné že nie svalov, ale ďakujem za upozornenie). Rád mením tréningový plán, raz za čas si zacvičím 2-3 mesiace len drepy bench a mŕtve ťahy s nejakými bradlami a hrazdou keď už mi pripadajú tie bicepsové série nekonečné :).
Vážim okolo 90kg a moje maximálky sú:
Benchpress - 140kg
Drep - 135kg
Mŕtvy ťah - 190kg

Nečakám od ASS žiadne zázraky, hlavne by som rád dal tréningu nové rozmery ( a samozrejme chcem byť ako ten ujo, ktorý má 95kg pri 6% bodyfat a každému vravieť, že nič neberiem)

Bol by som rád, keby ste mi aj napísali na čo konkrétne daný medikament je a ako funguje popr. vedľajšie účinky. Finančne nejak neobmedzujem, tým nechcem povedať že som zalowený, ale tak niečo mám našetrené ako pracujúci človek :) A najradšej by som bol keby to je nejaká jednoduchá kúra, nič zložité ani veľa prípravkov. Stravu mám poriešenú, tým nemyslím, že počítam kalórie atď. ale tých 6-7 jediel denne mám + proteínový nápoj. aj keď niekedy v práci sa nedá, asi to poznáte.
Hlavným cieľom kúry by bolo nabrať na hmote a sile.

Vopred ďakujem za Váš čas a odpovede

Reklama

Reklama

PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]