zelenysatan napísal:silvo napísal:zelenysatan napísal:silvo napísal:zelenysatan napísal:
Oral by to měl být jehel se moc bojím :-) tak napíš kdyžtak nejlevnější možnost a lepší draší možnost Moc Děkujem!!!
Tam na výber veru nemáš. Čo sa týka tabliet, sú tam obmedzené možnosti a aj cena je vyššia to si zapamätaj a za ďalšie, keď si sa rozhodol začať, tak už si mal mať aspoň dačo prečítané!
Napr.:
Undestor 4x
Stanozolol 1x alebo 2x ak nebude Oxandrolon
Oxandrolon 1x alebo 2x ak nebude Stanozolol
CLENBUTEROL 1x
TAMOXIFEN 1x
CLOMID 1x
SALBUTAMOL 2x
To všechno si mám koupit ? anebo si stoho mužu vybrat co chci brát?
Boha máriu všetko! Srandista vraj si vybrať. To sa na to môžeš rovno vy... Všetko by ste chceli chlapi zadarmo alebo prinajmenšom aby sa všetko robilo samo.
Ok nešlo o peníze jen těch tablet je více než sem čekal!
Výplatu mám 20-25.12 tak jak přijdou peníze obědnám v košíku už to mám nachystaný a přibral sem si aji ještě nějaké vitamíny !Doufám že to nevadí jsou uplně dole.
cena je v českých korunách i s poštovným kolem 7500Kč, cca 300€
Určitě pošlem fotky před a po kůře! Hodlá si aji zřídit video a foto dokumentaci!
Zatím děkuji ----
silvo
Brácho keď top ideš objednávať zo
www.steroidy.eu tak môžeš zabudnúť na originalitu produktov, neboj sa viem o čom hovorím, okradli ma o 77evri a napichal som sa niečím čo nepožno považovať za steroid. možno tak olej na vyprážanie,
nanajvýš ak si si objednal GENESIS čo už dávno nevyrába farmaceutické lieky tak je to jedine fake, choď na stránku posilnovanie.sk tam je o GENESIS produktoch písane viac než dosť a tak isto aj skúsenosti so steroidy.eu, kopa ludí sa už popálilo s tou stránkou.
Takže ak to máš už doma tak veľa štasia s fake produktami za 300eur si mohol kupiť radšej niečo pekné frajerke