Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Užívateľov profilový obrázok
Od klimo12
#25724
Ahojte.potreboval by som poradiť.Mam pracu v noci.myslim ze kardio je tam dost nachodim sa hore dole dost.ale ked pobehnem rychlo sa zadycham.potreboval by som nejake cviky na doma nakoľko behať nemam kedy a do fitka nestiham popri praci.snazim sa cvicit na byte.som normalnej postavy cca 70-75 kilo 180 cm vyska.zrejme treba zvacsit obsah pluc.dakujem

Nasiel som nieco taketo .mozno poradite nieco lepsie

Kondičné dýchanie
Dýchanie na zvýšenie kapacity a zlepšenie ventilácie pľúc

Ide tu o dýchanie so zádržou vo fáze nádychu. Zádrž sa reguluje počtom úderov pulzu. Cvičíme posediačky alebo poležiačky. Chytíme si miesto, kde cítime dobre pulz, a vdýchneme vzduch zhruba do dvoch tretín kapacity svojich pľúc. Urobíme zádrž dychu na 7, 9, 11, 13 a 15 úderov pulzu, každý podľa svojej kondície. Opakujeme maximálne 21-krát. Zádrž robíme zásadne len vo fáze nádychu. Tento spôsob dýchania sa dá prirovnať ku krátkym behom. Ak sa pulzová frekvencia počas cvičenia a zádrže nebude zrýchľovať, bude to znakom zlepšujúcej sa kondície a zvyšovania kapacity pľúc.

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#25730
No teda,toto som v zivote nepocul.
Kondiciu a kapacitu pluc zvysis jedine fyzickou intenzivnou namahou. Ale aj tak to skus. Lebo niet nad vlastnu skusenost.
Vies aj kardio trening ma svoje pravidla. Ked chces byt v dobrej kondicii a nezadychat so po 10 schodoch, tak musis trenovat. Telo sa po treningu bude prisposobovat zatazi tak aby buducu zataz lepsie zvladlo. Tot vse.
Užívateľov profilový obrázok
Od Dreamer
#25732
Kapacitou pľúc nejak zvlášť som sa nikdy nezaoberal. No skús sa po internete poobzerať po informáciách z oblasti potápania. Tam je dostatočná kapacita pľúc nevyhnutnosťou. Nepozeral som sa po tom, ale myslím, že tam by si mohol, v tejto oblasti niečo nájsť. Pretože určite existuje niečo, nejaké techniky, čím si to oni zlepšujú a udržujú vo forme.

:a6
PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]