Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o diétach, spaľovaní tukov a spaľovačoch.

Reklama

Reklama

#25596
Izabella napísal:Zdravim chcem si kupit tento karnitín: https://www.protein.sk/carni-complex-sc ... on-produkt , ako by ste mi ho odporucili davkovat pre čo najlepsie vysledky? Dakujem
Osobne s užívaním L-karnitínu skúsenosti nemám. No odporúčal by som ho brať určite ráno. Prípadne ak máš tréning poobede tak aj pred tréningom. Určite ale nie neskôr večer, môže ti to narušiť spánok.

:a6
#25604
Tu si precitaj toto http://www.fitpotreby.sk/clanky/clanky- ... -tartrate/

a potom som este kdesi cital, ze karnitin sa musi uzivat dlhodobo, najmenej 6 tyzdnov, aby sa nasytila krv plazmatickym karnitinom a ten je potom schopny narusat steny tukovych buniek, cim prihadza k uvolnovaniu energie z tuku.

Pri aerobnom treningu, ked prichadza k termogeneze, tak zaroven posobenim karnitinu by si mala pocitovat zvyseny naval energie za predpokladu, ze prichadza k tomu javu, kedy sa zacinaju tukove zasoby (bunky) stiepit.
#25607
Ťažko povedať ktorý je najlepší. Ak chceš čistý karnitín, tak je to len o obsahu karnitínu. Musíš si len porovnať: počet dávok/obsah karnitínu/cena. Jediné čo ti viem poradiť je to, že račej choď do tekutých než do tabliet. Napr. extrifit, Best nutriton, Scitec, ... prípadne cenovo asi najlepšie výjde čistý práškový od Natural Nutriton.

:a6

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]

For optimal absorption and effectiveness, it's gen[…]