Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všeobecné témy o doplnkoch výživy.
Proteiny, gainery, aminokyselniy, kreatín, NO produkty, spaľovače tuku, stimulanty, kĺbová výživa, vitamíny a podobne.
#28400
Ahojte.
Som 31r cvicenec, posilnujeum uz peknych 11 rokov, pravidelne. Stravu mam spickovu, avsak rozhodol som sa uzivat kreatin, pretoze vysokemu ektomorfovi sa to hodi...
Ide mi o uzivanie kreatinu monohydratu DLHODOBO...
Uz 2 mesiace uzivam denne 4-5g kreatinu monohydratu (creapure), cize som nim uz asi plne nasyteny, co ocenujem z esterickeho hladiska.
CHCEM SA VSAK SPYTAT... Rad by som uzival kreatin monohydrat v kvalite CreaPure dlhodobo, cize roky.... Dalo by sa ti v pripade, ze by som suplementoval kreatin 5x tyzdenne po 4-5g/den, a dva dni (vikend) by som si daval od kreatinu pauzu ? Dalo by sa v tomto pripadr a takum sposobom suplementovat kreatin monohydrat creapure dlhodobo ?
Nefajcim, nepijem alkohol, neprezieram sa, fungujem skor na tukoch nez na sacharidoch, bielkovin mam 1,5g/kg telesnej hmotnosti. Stravu nemienim menit (idem dlhodobo IF 22/2...uz niekolko rokov), pytam sa cisto na kreatin.
Dakujem pekne za pripadnu odpoved/odpovede :-)

Reklama

Reklama

#28401
Ďakujeme za príspevok.

Samozrejme, že sa dá užívať dlhodobo. Nikto a nič ti v tom nemôže zabrániť. Jedine, že by sám výrobca odporúčal prestávky. Okrem toho ich odporúčam aj ja. Ale dlhšie prestávky, dlhšie znamená okolo 6 mesiacov. A následne každý rok si urob klasickú preventívku u lekára a špeciálne sa pýtaj na hodnoty kreatinínu v krvi. Akonáhle lekár povie, že sú vysoké, odporúčam kreatín úplne prestať užívať. Kreatín sa veľmi rýchlo, ako nestabilná látka rozpadá vplyvom metabolizmu na odpadovú látku, kreatinín, a ten údajne upcháva kanáliky v obličkách. Čo samozrejme nie je dobrý stav.
Kreatín má zavodňovať svalové bunky alebo vlákna, pokiaľ tento stav u teba nepozoruješ, potom ho vôbec ani neber.
Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]

Gynekomastia/operácia

Čaute asi nebudem sám s týmto proble[…]