Cvičim zhruba 2 a pol roka, posledný rok som sa značne snažil dobehnúť triceps, lebo som ho zo začiatku rok a pol necvičil.
Triceps som posledný rok cvičil 2x do týždňa, ktorého tréning pozostával z hlavne prvého cviku francúzskeho tlaku, ktorý bol môj number 1 v každom tréningu tricepsu.
Nedávno som čítal článok, ktorý tento spomínaný cvik sa má cvičiť len 1x do 2 týždňov, čo môžem z vlastnej skúsenosti len potvrdiť.
Bolesť sa začala približne pred 3-4 mesiacmi a jej intenzita sa stupňovala, hlavne keď som ukončil tréning a prišiel domov.
Tak tiež mi puká lakeť keď vystriem ruku.
Momentálne cvičím len nohy, brucho, spod. chrbát. a tak tiež mám za sebou 26. balíček Animal Flexu a zároveň si ho natieram voltarenom ktorý mi nedávno došiel, tak som zvolil veral.
Lakeť je na tom podstatne lepšie, bolesť na 99% ustúpila, niekedy mám pocit že to 1% je v mojej hlave.
Týmto sa chcem hlavne spýtať či animal flex bol na môj problém vhodný, kedže bolesť ustúpila tak zjavne áno, ale tak tiež som čítal na onom fóre že animal nieje príliš vhodný na štádium bolesti ale skôr ako prevencia.
Bolesť sa mohla zmierniť tým že som kĺb nezaťažoval, tak teda nechcem pripisovať úľavu a vyriešenie môjho problému len animal flexu.
Chcel by som začať znovu s kompletným tréningom celého tela, pomaličky samozrejme ako nováčik.
Ale chcel by som ho ešte určite maximálne vyliečiť a preto potrebujem radu na aké doplnky, lieky, mastičky, olejčeky sa mám zamerať, a tak tiež na neskoršiu prevenciu ktorá sa namne bohužiaľ podpísala

Ďakujem že ste už mali len čas prečítať tak dlhý článok,
Ale ešte väčšiu radosť by mi spravila vaša konkrétna a odborná rada.
Ešte raz ďakujem, pekný deň.