Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od janyy123
#18372
Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o radu týkajúcu sa môjho v predmete spomínaného lakťového kĺbu.
Cvičim zhruba 2 a pol roka, posledný rok som sa značne snažil dobehnúť triceps, lebo som ho zo začiatku rok a pol necvičil.
Triceps som posledný rok cvičil 2x do týždňa, ktorého tréning pozostával z hlavne prvého cviku francúzskeho tlaku, ktorý bol môj number 1 v každom tréningu tricepsu.
Nedávno som čítal článok, ktorý tento spomínaný cvik sa má cvičiť len 1x do 2 týždňov, čo môžem z vlastnej skúsenosti len potvrdiť.
Bolesť sa začala približne pred 3-4 mesiacmi a jej intenzita sa stupňovala, hlavne keď som ukončil tréning a prišiel domov.
Tak tiež mi puká lakeť keď vystriem ruku.
Momentálne cvičím len nohy, brucho, spod. chrbát. a tak tiež mám za sebou 26. balíček Animal Flexu a zároveň si ho natieram voltarenom ktorý mi nedávno došiel, tak som zvolil veral.
Lakeť je na tom podstatne lepšie, bolesť na 99% ustúpila, niekedy mám pocit že to 1% je v mojej hlave.
Týmto sa chcem hlavne spýtať či animal flex bol na môj problém vhodný, kedže bolesť ustúpila tak zjavne áno, ale tak tiež som čítal na onom fóre že animal nieje príliš vhodný na štádium bolesti ale skôr ako prevencia.
Bolesť sa mohla zmierniť tým že som kĺb nezaťažoval, tak teda nechcem pripisovať úľavu a vyriešenie môjho problému len animal flexu.
Chcel by som začať znovu s kompletným tréningom celého tela, pomaličky samozrejme ako nováčik.
Ale chcel by som ho ešte určite maximálne vyliečiť a preto potrebujem radu na aké doplnky, lieky, mastičky, olejčeky sa mám zamerať, a tak tiež na neskoršiu prevenciu ktorá sa namne bohužiaľ podpísala :a17

Ďakujem že ste už mali len čas prečítať tak dlhý článok,
Ale ešte väčšiu radosť by mi spravila vaša konkrétna a odborná rada.
Ešte raz ďakujem, pekný deň.

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od whoo
#18374
S laktom su problemy dost caste a hlavne ten francuzak je dost nesetrny (tiez ma obcas pobolieva pri nom).
moja rada: ked uz si sa takto "dokalicil" hlavne sa vyhybaj chybam ktore si robil doteraz. Pred kazdym treningom sa poriadne zahrej, myslim zahriat klby,slachy a svalove upony, lahkymi seriami. Napriklad pri tricepse ja pouzivam stlacanie kladky s velmi lahkou vahou cca 12opakovani aspon 2-3 serie. Velmi to pomoze hlavne pred tym francuzskym tlakom. Dalej obmienaj cviky. Nerob kazdy trening len french, ale daj aj napriklad tlaky na uzko to je tiez dobry objemovy cvik.
co sa klbovej vyzivy tyka zameraj sa na vyrobky s obsahom glukosaminu a chondroitinu (popripade +msm).glukosaminu aspon 1500mg za den. Aspon na dva tri mesiace. Potom ako prevencia staci kolagenova bielkovina, teda nejake zelatinove tablety (gelaflex a pod.) klbovku mozes jest aj rok v kuse, nema ziadne vedlajsie ucinky a tiez sa ucinok nestraca pri dlhodobom uzivani.
Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#18377
V prvom rade chyba sa stala pri tom francuzaku, klby treba ako whoo hovori zahriat, presne tak, stlacanie kladky z lahka par serii intenzivnych po sebe.
Francuzak uplne zabudni a nahrad ho inymi cvikmi, cviky obmienaj a stiahni si klb bandazou. Kolagen tiez nemoze zaskodit. alebo nejak kolagenove preparaty.
Ked zacne laket boliet, protizapalove lieky. Mastiam moc neverim.
Myslim, ze to budu ako vzdy natiahnute slachy, tenisovy laket. Mozno by nebolo zle zajst aj za otropedom. Pokial nieje neskoro.
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#18378
janyy123 napísal:Triceps som posledný rok cvičil 2x do týždňa, ktorého tréning pozostával z hlavne prvého cviku francúzskeho tlaku, ktorý bol môj number 1 v každom tréningu tricepsu.
Uz som sa x krat zmienoval na fore ze francuzak nici lakte hlavne vtedy ked sa cvici ako prvy cvik. Vzdy treba zacat z kladkou a francuzak zaradit ako 2-3 cvik. Triceps a lakte treba najprv zahriat pripravit!
Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]