Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od hofy
#13519
Zdravim vsetkych poradychtivych borcov, aj tych menej... :-) NEviem, ci som temu zaradil spravne, pokila nie, ospravedlnujem sa. Ale teraz priamo k mojmu problemu. Asi po dvadsiatich rokoch som sa opat vratil k cviceniu.... :a15 Doteraz som mal ine povinnosti... Cvicim presne dva roky, takze som sa v poslednom case snazil mierne zvysovat vahy, ale nic extremne, napr. bicepsovy zdvih s es cinkou 36 kg a pod. Uvadzam tento cvik preto, lebo aspom si myslim, ze je pricinou mojho problemu. Zacal ma totizto boliet upon, slacha v pravom laktovom klbe, na chrbtovej strane ruky, ale to zrejme nie je dolezite. Dal som si preto par tyzdnov pauzu a myslel som, ze to odoznie, ale mylil som sa, citim to stale. Samozrejme nie je to ziadna neznesitrelna bolest, da sa stym aj v pohode cvicit, ale mam obavy pokracovat, aby sa to nezhorsilo a nemalo to vaznejsie nasledky. Mohol by mi prosim niekto poradit ako dalej ? V podstate to citim uz par mesiacov, stale rovvanko, v klude nie, ale napr. aj pri uchopeni smetneho kosa, to zretelne citit. Mozem pokracovat, alebo mam s tym ist k odbornikovi, znizit vahy (co by som nerad... ), alebo to ignorovat a makatt dalej ? Dakujem za akukolvek radu, nazor !

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#13521
hofy napísal:Zdravim vsetkych poradychtivych borcov, aj tych menej... :-) NEviem, ci som temu zaradil spravne, pokila nie, ospravedlnujem sa. Ale teraz priamo k mojmu problemu. Asi po dvadsiatich rokoch som sa opat vratil k cviceniu.... :a15 Doteraz som mal ine povinnosti... Cvicim presne dva roky, takze som sa v poslednom case snazil mierne zvysovat vahy, ale nic extremne, napr. bicepsovy zdvih s es cinkou 36 kg a pod. Uvadzam tento cvik preto, lebo aspom si myslim, ze je pricinou mojho problemu. Zacal ma totizto boliet upon, slacha v pravom laktovom klbe, na chrbtovej strane ruky, ale to zrejme nie je dolezite. Dal som si preto par tyzdnov pauzu a myslel som, ze to odoznie, ale mylil som sa, citim to stale. Samozrejme nie je to ziadna neznesitrelna bolest, da sa stym aj v pohode cvicit, ale mam obavy pokracovat, aby sa to nezhorsilo a nemalo to vaznejsie nasledky. Mohol by mi prosim niekto poradit ako dalej ? V podstate to citim uz par mesiacov, stale rovvanko, v klude nie, ale napr. aj pri uchopeni smetneho kosa, to zretelne citit. Mozem pokracovat, alebo mam s tym ist k odbornikovi, znizit vahy (co by som nerad... ), alebo to ignorovat a makatt dalej ? Dakujem za akukolvek radu, nazor !
Mna boel upon jeden rok a nedavno to preslo na predlakti a tiez som sa toho nevedel zbavit ani neviem ako som k tomu prisiel ale pravdepodobne pri prenasani okien kedze som urcity cas montoval plastove okna.Uz mam pokoj.Nasad na nejaky cas VOLTAREN ten dobre pomoze a ak ti mam este poradit anabolika napr.NANDROLON DECANOATE su liekom na vsetko alebo choj k doktorovy ale ten ti da tiez lieky.Uvazenie je na tebe.
Užívateľov profilový obrázok
Od hofy
#13523
Aha, dik za odpoved, cize mozem pokracovat v cviceni ako doteraz ? Zrejme to nebude mat priamy suvis s cvicenim, nakolko, ci cvicim, ci nie, je to rovanke...
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#13524
hofy napísal:Aha, dik za odpoved, cize mozem pokracovat v cviceni ako doteraz ? Zrejme to nebude mat priamy suvis s cvicenim, nakolko, ci cvicim, ci nie, je to rovanke...
Trenuj dalej ale najlepsie urobis ked pouzijes to co som pisal.
Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#13528
Tento problem, presne rovnaky som riesil nedavno. A s istotou Ti mozem povedat, ze ide o tzv. tenisovy laket. Ide o slachu, ktora je upnuta na kostru niekde v oblasti lakta a pokracuje chrbtovou stranou predlaktia k zapastiu. Narozdiel od Vlastomenna, ja viem ako som k tomu prisiel, klasicky uraz v posilke, ked som dvihal zo zeme cinku a sadol som si s nou este pred tym nez som dvihanie ukoncil. Prask. A bolo to. Tiez som nemohol pravou rukou zdvihnut uz ani flasu s mineralkou.
Potom nasledoval ortoped. Dostal som prvu injekciu hned pri prvej navsteve. boli to kortikoidy (steroidy), ktore v mieste vpichu rozpustia svalove tkanivo a po tomto procese by sa v mieste postihnutia mala vytvorit akysi novy upon. Nasledne po dvoch tyzdnoch isla dalsia injekcia uz slabsia.
Taketo zranenia by sa nemali podcenovat, pretoze Ta to moze nacisto vyradit z bezneho zivota, bude sa ti to obnovovat pri kazdej nepozornosti. Lekar uvadzal, ze doba liecenia je najmenej 6mesiacov a v pripade, ze by sa to nezhojilo, jedine mozne riesenie je operacia.

Takze odporucam velmi rychlo vyhladat ortopeda (dobreho) a dat si pokoj s posilnovanim aspon na 2mesiace a aj potom zacat velmi opatrne a vyhnut sa takym cvikom, pri ktorych pocitujes bolestivost.
Užívateľov profilový obrázok
Od hofy
#13541
Diky za odpoved, no nepotesil si ma.... Toho som sa najviac obaval. Ok, prva vec co urobim, pojdem ortopedovi, aj ked nemyslim, ze by to bolo v mojom pripade az take vazne, cvicil som s tym bez nejakeho sebazaprenia (bolestivosti) par mesiacov a slo to bez toho aby sa to zhorovalo, aj ked som to stale citil, cvicit sa dalo. Len som mal chripku a mal som dva tyzdne pauzu a prekvapivo som to aj po tej pauze citil stale, tak som si povedal, ze este pockam. Teraz je to asi 5-6 tyzdnov a je to stale rovnake... Skusal som doma cvicit s jednoruckou, v podstate to ide, bez intenzivnesej bolestivosti, len ma stve, ze to skratka stale citim. Je uplne jedno ci vezmem smetny kos alebo 14 kg cinku, intenzita bolesti je rovnaka (skor by som mal uviest "bolesti"...). Ok, vdaka, pojdem predsa len tomu ortopedovi, co on na to...
Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#13543
hofy napísal:Diky za odpoved, no nepotesil si ma.... Toho som sa najviac obaval. Ok, prva vec co urobim, pojdem ortopedovi, aj ked nemyslim, ze by to bolo v mojom pripade az take vazne, cvicil som s tym bez nejakeho sebazaprenia (bolestivosti) par mesiacov a slo to bez toho aby sa to zhorovalo, aj ked som to stale citil, cvicit sa dalo. Len som mal chripku a mal som dva tyzdne pauzu a prekvapivo som to aj po tej pauze citil stale, tak som si povedal, ze este pockam. Teraz je to asi 5-6 tyzdnov a je to stale rovnake... Skusal som doma cvicit s jednoruckou, v podstate to ide, bez intenzivnesej bolestivosti, len ma stve, ze to skratka stale citim. Je uplne jedno ci vezmem smetny kos alebo 14 kg cinku, intenzita bolesti je rovnaka (skor by som mal uviest "bolesti"...). Ok, vdaka, pojdem predsa len tomu ortopedovi, co on na to...
jednoznacne si najdi cas a chod k nemu, ja to citim doteraz a vyhybam sa cvikom, pri ktorych treba nadhmat, ono to uz neboli ale mam pri tom taky zvlastny pocit
Užívateľov profilový obrázok
Od papagiorgo
#13551
hofy napísal:Ale pojjdem pre istotu tomu ortopedovi.

http://www.climb.sk/?action=show&link=2007020002
mozno by bolo lepsie keby si mal moznost nejakeho sportoveho lekara , akurat co viem , uz su to vsetci sukromnici , ktorým nepreplaca poistovna nic , ortoper ti da mast a bude vybavene :a11 teda samozrejme zalezi na to na akeho ortopeda natrafis :a10 tazko ti radit , ci to nechat tak alebo ist odbornikovi , sam musis citit ci to je az take zle :a6 ale na druhej strane za to nic nedas , ked za nim zajdes , maximalne ti zakaze cviciť :a11
Užívateľov profilový obrázok
Od hofy
#13552
No prave ze to nie je niejak intenzivne, cvicit sa da, len sa bojim aby sa to nezhorsovalo, preto som s tym prestal, ale nebudem cakat 1,5 roka kym to (vraj) odoznie... Tak musim pokracovat. Skusim ten strecing a namahave cviky na zapastie vynecham, aj ked asi sa to ani neda, kazda jednorucka zapastie dost namaha... No uvidim...! A podla vsetkeho to mam skor z mysi ako z cvicenia.... :a1
Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#13610
hofy napísal:Prebehol som net a nie som si isty, ci je to tenisovy laket... ANpriklad podla diagnostiky na tejto stranke vobec... Vobec nic necitim pri uvedenom sposobe pohybu ukazovakom... Tak neviem... Ale pojjdem pre istotu tomu ortopedovi.

http://www.climb.sk/?action=show&link=2007020002
Clovece ten prelozeny clanok na mna vobec neposobil doveryhodne a cvicenim, strecingom liecit natiahnutu a oslabenu slachu v mieste upnutia na kostru, ja teda asi nesuhlasim. Pozor na internet. Ten clovek co to napisal nema ani paru co to je tenisovy loket. Asi si spravil v niekde rekvalifikacny kurz na masera a mysli si, ze moze liecit ludi.

Pocuvaj ja som isiel k ortopedovi tiez az ked som uz nechapal, preco sa to po mesiaci stale nezhojilo. Ale predsa to po tom mesiaci uz bolo lepsie a nebolelo to tak. Prisiel k nemu, polozil ruku na stol, chytil mi prsty pohybal, nic moc, bolo to sice citlive ale v pohode, dosiel k laktu zatlacil jednym prstom presne na miesto v lakti a myslel som, ze sa od bolesti zblaznim. Ten chlap presne vedel co kde a ako.
Niesom zastancom lekarov a mam voci nim averziu. Ale niekedy proste mozes robit co chces, pomoze Ti jedine lekar. Za predpokladu, ze je to dobry lekar.
PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]