Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Užívateľov profilový obrázok
Od Marculy
#11822
Seruste... pozeral som si už veľa kulturistických fór ale toto sa mi zatiaľ pozdáva najviac, no je veľká škoda že je moc málo známe, ale verím že sa to časom zmení ;) nechcem sa predstaviť len tak že ahojte ako všetci ostatní, tak dávam nejakú tú story čo prečo ako kedy :D ... ak chcete prečítajte a ak nie, tak seruste ! :D

Začal som cvičiť tesne pred mojimi 15.narodeninami. Mal som 184cm, 86kg, max. BP 75kg, obvod bic. 37cm (3/4 tuk :D )
Prikladám fotku z tohto obdobia
Obrázok
Obrázok

Cvičil som asi dobu 5 mesiacov, váha mi stúpla cca na 92kg. Dovtedy bez doplnkov. Už ani neviem ako som sa ocitol na kontrole mojej kardiovaskulárnej činnosti a skončil som v Bratislave na Kramároch na kardiológii. Takže samozrejme, moja ,,kulturistická" aktivita sa zastavila. Zistili mi tam problémy s vysokým krvným tlakom, nasadili tabletky, zakázali cvičiť a povedali, že ak sa tam niekedy vrátim a zistia mi že užívam nejaké doplnky výživy, tak sa so mnou nebudú ani baviť. Vystrašený a utvorený v paranoji, ako hrozne som chorý som sa vysral na cvičenie a na to všetko... Po asi dvoch mesiacoch keď som uvidel ako stúpli moji kamaráti hore silovo aj objemovo, bolo mi až do plaču... V tom momente som prestal srať na cvičenie a začal som srať na doktorov. Zľahka som začal zas cvičiť, počas tréningu aj po som si merával tlak, kontroloval som ho. Postupne som si kúpil proteín a aminokyseliny. Všetko bolo v pohode. Nejak som prestal užívať aj tabletky, ktoré mi predpísali, lebo som z nich býval nejaký unavený... Prečo ? Tabletky na zníženie tlaku ma dohnali zas k nízkemu tlaku... Teraz keď ich nemám a proste cvičím a robím čo chcem, tak tlak mám normálny a žiadne tabletky nepotrebujem. Sila túžby :D ...
No a tak mal som 15 rokov, ťahal som na 16 a cvičil som objemovo... v maximálke BP som sa dostal na 105kg, moja ruka dosiahla 41,5cm po tréningu bicepsov, vážil som 103kg. Prikladám fotku.

Obrázok

Nadišlo leto 2011 a mne sa zacnelo chcieť ísť na kúpalisku ale kvôli neforemnej postave a predsudkom som nešiel. Pustil som sa do chudnutia. Užíval som l-carnitine, mal som upravenú stravu, v posilke kruhový tréning a večerné kardio. Zo 103 kg sa mi za dva a pol mesiaca podarilo zhodiť na 92,4kg lenže vidieť to bolo fakt biedne a ešte stále som si netrúfal ísť na kúpalisko. (btw. priložím aj fotku ale fotku mám len z obdobia keď som mal 93,7kg). Ako som tak cvičil, zavolal ma kamarát či ho zaistím pri BP. Tak som šiel. Mal tam naložených 100kg a povedal, nech to vyskúšam potlačiť aj ja, pretože on to nepotlačil a chcel vedieť či ja na to mám. (Asi si chcel zvýšiť ego tým, že to nepotlačím ani ja, keďže jeho postava je slížová) Lahol som si na lavičku, chytil naloženú tyčku, nadýchol, pustil na prsia a s veľkou námahou som to vytlačil. Mal som mať ešte pred sebou asi polhodinový tréning, ale ja som sa šiel prezliecť a šiel som domov. Sadol som si, rozmýšlal. Prišiel som na to, že mať perfektnú plážovú postavu, aby som sa páčil nejakým pipkám na kúpalisku a pod. to nie som ja... To ja nechcem... Nadchýňa ma jedine tréning pri ktorom si ľahnem pod činku, pot mi steká po tvári, ja cítim neistotu či to potlačím ale aj tak do toho idem. Tak som sa vysral aj na chudnutie a beriem to ako poučenie. Naberám naspäť :D Podarilo sa mi pribrať na 96.6kg. Ruka sa mi počas diéty zmenšila o 2cm ale to sa rýchlo vráti späť. Mimochodom sorry že všade udávam len miery ruky ale iné zaznamenané nemám ;)
Fotka z diéty.
Obrázok

Reklama

Reklama

#11823
Marculy napísal:Seruste... pozeral som si už veľa kulturistických fór ale toto sa mi zatiaľ pozdáva najviac, no je veľká škoda že je moc málo známe, ale verím že sa to časom zmení ;)
vitaj u nas ... sme radi ze sa ti nase forum pozdava ... ze je male a tiez malo zname je pravda , ale bezime iba nejajaký rok a pol , co je velmi malo na to , aby bolo najznamejsie ale furt na tom pracujeme . toto forum sa odlisuje od iných aj tým , ze oproti iným foram tu mame kopec funkci a veci , co inde nenajdes a taktiez kvalitou po odbornej stranke . na vecsine for mas 80-90 samý bordel co sa týka prispevkov , tuto to je iné , co sam casom zisttíš .

kludne sa na vsetko pýtaj co ta zaujima , budeme sa snazit ti vzdy odborne poradiť ...

:a198
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#11842
Ahoj u nas.Co sa tyka tych mier neni to az tak podstatne ale podstata je v tom ako ten sval vyzera mat napr ruku 42 a 42 je strasny rozdiel pretoze druha 42 ka moze vyzerat omnoho vacsia ako ta druha a nehovorim ze aj krajsiaAko pozeram si vaspelejsi typ na svoj vek z coho sa da aj vytazit.
Užívateľov profilový obrázok
Od Y0G1
#11856
Ahoj ja ta tu takisto vitam :)

Forum zname mozno nieje ale mala rodinka / a kruh ochotnych ludi je niekedy viac ako poznat kazdeho .)

Drzim palce nech sa ti tu paci a nech sa ti dari :ˇ)



Ticho zavidim za postavu :a20
#11924
pekný príbeh vitaj....dobre si urobil že si schudol tu ka teraz pekne naberaj svalstvo :a22
Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]