Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Desiatky bodybuilding filmov iba u nás online!
životopisné filmy kulturistov | kulturistické dokumenty | tréningové DVD profesionálnych kulturistov | záznamy zo svetových profesionálnych súťaží a veľa iného.
#11789
Pohľad do života a kariéry Marka Dugdale

Názov filmu: Mark is Numero 202

Trvanie: 01:36:25 hod.

Popis:
Mark Dugdale to urobil po zlom! Bol hnaný, zahnaný, a strávil týždeň v žalári. Teraz je späť v jeho najnovšej, najviac informatívnej filmovej zostave zatiaľ, MARK IS NUMERO 202! Nechajte sa zaviesť do zákulisia kde vám Mark ponúka pohľad do jeho života. S VIP vstupom do 2009 olympia 202 showdown, hosťovské vystúpenia vo Švédsku po olympii a zábery zahrňujúce viac ako jednu dekádu. Učte sa od Marka aký je jeho recept ako predísť zraneniu. Od "iv" terapie a krvného vyšetrenia na chiropraktickej klinike, a samozrejme, jeho denná strava. Známy je svojou kondíciou a tvrdosťou ako žula, Mark si berie všetko do ďalšej úrovne na Olympii!

Reklama

Reklama

#11790
kruci jedine co ma mrzi je, ze taketo kvalitne filmy nikdy nevyjdu v dabingu... pri pozerani na tych borcov nemam vela casu venovat sa prekladu o com vlastne hovoria :a17 snad sa to raz zmeni a nejake studio sa pusti do dobingov takychto filmov!
PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]