Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Nenašli ste žiadny priestor, do ktorého zapadá vaša otázka?
Záchrana, tu môžete debatovať o čomkoľvek, čo vám leží na srdci. Skrátka o živote.
Užívateľov profilový obrázok
Od jan321
#22350
ahojte. stala sa mi taka vec, cvicil som na zakopavacom stroji. cize lezmo na bruchu. a tak som sklbol az ma nadvihlo v oblasti hrudnika a pod pravym rebrom ma seklo. citim to uz treti den, ked sa dotknem pod pravym rebrom. co sa mi mohlo stat? stalo sa to uz niekomu? cely den mozem robit hocico necitim to ale vecer ked idem spat a lahnem na brucho to miesto mi pritlaci a zaboli to.

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#22351
jan321 napísal:ahojte. stala sa mi taka vec, cvicil som na zakopavacom stroji. cize lezmo na bruchu. a tak som sklbol az ma nadvihlo v oblasti hrudnika a pod pravym rebrom ma seklo. citim to uz treti den, ked sa dotknem pod pravym rebrom. co sa mi mohlo stat? stalo sa to uz niekomu? cely den mozem robit hocico necitim to ale vecer ked idem spat a lahnem na brucho to miesto mi pritlaci a zaboli to.
to bude slacha natiahnuta, ked cvicis zadne stehna, tak sa musis snazit co najviac uvolnit a cvicit len ten sval, ktory mas. Ty si pravdepodobne pod velkym tlakom vahy, prenasal zataz na cele telo a ta slacha povolila pri dynamickom raze.

Chvilu to potrva nez sa to zahoji, ale to miesto uz bude stale nachylne na recidivu.

Inak zaujimave co vsetko sa prihodi.
Užívateľov profilový obrázok
Od jan321
#22352
takze ju natiahlo hej ? a kolko to bude trvat kym to prejde?? lebo ja som sa drzal rukami jak ked strom oblapis dookola, ale tak posledne 2razy som uz mal ist tak som nevladal, tak som uz zacal tahat vsetkym moznym,a som tak trhol.. potom som si chcel dat prsia hned za tym,ale ziadna sanca, s tym som uz nedokazal trening dokoncit. a dvihanie noh ( cvik na brucho) mohol som zabudnut..

tak a cvicit prsia, ramena, brucho, chrbat, mozem? co myslis, moze sa mi to este zhorsit ak budem na to cvicit, ci som odpisany kym to neprejde uplne ?
Užívateľov profilový obrázok
Od FitPotreby.sk
#22353
mam s tym skusenosti na ruke, pokial je to naozaj slacha, tak to trva lez sa to uplne zahoji aj 3-4 tyzdne, samozrejme ked s tym budes cvicit, lepsit sa moc nebude

mozno by si mal zajst lekarovi, najskor ortopedovi
PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]