Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od Matey
#28611
Pred tréningom vždy si dám nejaké drobné jedlo - Ak by som cvičil na lačno, tak by som zošalel. Niekedy však som si všimol že ma začne počas tréningu páliť záha (napríklad keď som pred tréningom si dal Corn Flakes s mliekom).

Vedeli by ste mi odporučiť nejaké jedlá, ktoré by toto pálenie záhy nespôsobovali a v pohode by som si vedel odcvičiť celý tréning? Čo sa týka teórie som nováčik, za každé usmernenie budem vďačný.

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od joel007
#28612
kedy si dávaš to jedlo a kedy trénuješ? zaujíma ma časový odstup. Možno ješ tesne pred tréningom alebo jednoducho jedlo, ktoré ti nesedí. Kukuričné lupienky sú ľahšie, problém môže byť napr. s mliekom (ak si ich dávaš do mlieka). Neviem ako intenzívne potrebuješ doplniť energiu pred tréningom ale možno by stačilo dať len nejaké to ovocie, prípadne čosi ako toast s dusenou šunkou, plátkom syra a k tomu trocha zeleniny. Je to ľahko stráviteľné, pridá ti to energiu a dokážeš na tom odtrénovať. Aj tak dôležité je skôr to, čo konzumuješ po tréningu. Btw: nepiješ pred tréningom kávu? môže to byť aj nou alebo nejakými doplnkami výživy, predtréningovkami a pod.
Užívateľov profilový obrázok
Od Matey
#28615
Keďže cvičím cca o pol desiatej ráno, tak si jedlo dávam hodinu pred tréningom. Pred tréningom nepijem kávu, energeťáky ani nič podobné, tiež nie proteiny alebo iné doplnky stravy (proteinový nápoj mám pripravený a pijem ho hneď po tréningu).

Dnes som skúsil čisto ovocie s troškou syra, a pálenie záhy som necítil. Dík za tip ) Asi stačilo len trošku poexperimentovať so stravou.

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]

For optimal absorption and effectiveness, it's gen[…]

To enhance the effectiveness of Levitra, consider […]