jozefpaciga7 napísal: ↑09 Jan 2023, 12:37
Naposledy ohladom pct , terez idem 250mg tst e tyzden, a chcem tak ist 3 mesiace pričom od začiatku druheho mesiaca dam aj 40mg oxanu denne , stači po tejto kure dať clomid+tamox+salbutamol? Stači kym mi nedôjde jedno balenie z každej latky alebo ako dlho ? Plus rozpis davkovania pct latok ake by malo byť spravne?Hcg nerad by som siel hlavne kvoli vzniku gynekomastie
Já bych volil uplně jiny PCT a napišu ti jaké jsem jel já. Ted jsem dával pct po blast and cruise 4 letech a je mi 29 let.
12 den v pct jsem si byl změřit testosteron a měl jsem 8.73 nmol/L
Já bych do pct dal pouze 2 látky a to je hcg a anastrozol.
Další věc do pct bych šel nejdřív po 8-10 týdnech na trt dávce. Takže do pct jít z TRT dávky tst. Pokud jdeš do PCT z více látek a z vysokých dávek, tak bude to vysazení pro tebe peklo :)
Nebudu ti to tady vypisovat od A po Z, protože je to poměrně obsáhlý, ale poradím ti takový základ, aby si nebyl dojebaný.
hcg začneš 2 týdny před posledním shotem TST a dávky cca 500-600iu 2x týdně a pojedeš to takhle až do 21 dne od posledního shotu tst, kdy ti začne pct a tam už pojedeš pouze anastrozol a místo pičovin jako clomid, tamox a další, tak si kup kvalitní vitamíny podporující zvýšení testosteronu, adaptogeny a další věci.