Manda napísal: ↑16 Máj 2023, 10:24
Zdravím Vás. Potřeboval bych poradit s první kúrou, ale nejprve po zjišťování si všude možně mám několik rozdílých názorů. Tak bych byl rád i za vaše postřehy nebo námitky. Někdo říká tst alespoň 500mg týdně k tomu to a to jinak to nemá ani cenu. Někdo je mírnější a říká stačí 250mg a klidně jen samostatně bez ničeho. Takže váš názor ? Dále je to s apliakcí tst enanthate. Někdo klasicky 1x týdně někdo alespoň 2x a už jsem našel člověka co doporučuje a sám dělá každý den a to inzulinkou do ramene. To jsem slyšel poprvé, ale v USA docela čím dál tím více běžné i s tou aplikací inzulinkou. Pokud by to tak mohlo být, tak z mého pohledu nevidím problém každý den 0,1ml což by tedy bylo 175mg tst.E. týdně. Něco o mě - 28let, ve fitku 11let 165cm/75kg. Kdyby měl někdo něco k té váze.... ano krutá realita naturála při této výšce větší nebude pokud nehci být tlustý prase. Díky všem za jakékoli rady/poznatky
Když se podiváš na moji fotku, tak to jsem jel 300mg tst + 60 mg tren a 30mg oxan co myslíš je to o dávce nebo o tréninku a jídle. Ano když dáš vyšší dávku o něco možná budeš lěpší, ale bude to spíš zanedbatelný. Vždy bude mít lepší výsledky člověk co umí tvrději a efektivněji trénovat a disciplinovaně jíst, než ten co si dá 1000 mg tst a nebude to vše dodržovat.
Když se podíváš do historie kulturistiky za dob arnolda, platze a dalších to je argument pro malé dávky v te době jeli směšný dávky vzhledem k tomu jaké měli postavy a měli omezený výběr toho co mohli brát.
Rozhodně je nejideálnější aplikovat ena nebo cyp aspon 2x týdně a pokud chceš mít co nejvíc stabilni hormony a minimalizovat akné a vedlejší učinky, tak je lepší aplikovat denně nebo obden. Je to hodně o genetice, když máš problém s akné, tak zkus aplikovat denně a problém se může minimalizovat nebo zmizet. Poradil jsem to známému a akné mu zmizelo, když dával denně enan.