Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

v tomto fore má každý užívatel si založiř vlastnú tému so svojim tréningom a požiadať ostatných o komentáre , čo a ako zmeniť.upraviť alebo doplniť
Pravidlá fóra: založ si svoju vlastnú tému a nechaj si okomentovať svoj trening
#16060
Cvicim od Januara riadne so stravou nabral som troska a pribral 15. KG a trening mam takyto :
Po: Prsia a Biceps
-Bench na rovnej 3x10-7
-jednorucky na sikmej 3x10-7
-jednorucky dolu hlavou alebo rozpazovanie

-Bicepsovy zdvih s velkou cinkou 3x10-7
-Jednorucky s vytacanim 3x10-7
-Scotova Lavica s EZ 3x10-7

Ut: Chrbát Triceps
-Hrazda (kolko vladzem 3. serie)
-Veslovanie 3x10-7
-Pritahy jednorucky k telu 3x10-7
-pritahy kladky v sede 3x10-7

-kluky na bradlach 3x10-9
-Francuzke tlaky 3x10-7
-Bench na uzko 3x10-7

St: Ramena predlaktie
-tlaky nad hlavou s jednoruckamy 3x10-7
-upazovania 3x10-7
-upazovania v predklone alebo pritahy velkej cinky k brade v predklone 3x10-7

-Zalamovanie v stoji alebo v sede 3x10-7
-Obrateny Bicepsovy zdvyh
-Kladivaky alebo Namotavanie

Št: Nohy
-Predkopávanie 3x10-7
-zakopávanie 3x10-7
-leg press 3x10-7
-vypony v s toji 3x10-7

Reklama

Reklama

#16065
manolo13 napísal:A ako by si mi doporucil si dat tie nohy v akom poradi? A bude dobre ist tak ze Pondelok, Utorok cvicim a streda prestavka a stvrtok a piatok zase cvicit.
Upravim ti trening a prepisem. Bude pre teba problem robit drepy? Zajtra ti to tu nahodim v priebehu dna ok? Ako sa stravujes? Si strasne vysoky a vaha je este slaba tam treba ist vysoko do kalorickeho prijmu.
#16066
Bol by som ti vdacny keby si mi to upravil. Drepy zacnem uz robyt od buduceho tyzdna cital som ze lepsie rastu svaly ked sa robia drepy. A ja vladzem celkom dobre. Stravu mam upravenu prijmem dost bielkovyn, sacharidov asi ties tie nepocitam ale pijem dva krat do dna gainer Mutant Mass a raz do dna protein 100% Isolate od Scitec Nutrition a cez den sa snazim co najviac bielkovin prijmat.
#16068
manolo13 napísal:Bol by som ti vdacny keby si mi to upravil. Drepy zacnem uz robyt od buduceho tyzdna cital som ze lepsie rastu svaly ked sa robia drepy. A ja vladzem celkom dobre. Stravu mam upravenu prijmem dost bielkovyn, sacharidov asi ties tie nepocitam ale pijem dva krat do dna gainer Mutant Mass a raz do dna protein 100% Isolate od Scitec Nutrition a cez den sa snazim co najviac bielkovin prijmat.
Urobis velmi dobru vec ked das davku gainera pocas noci ked spis. Cize ak sa zobudis alebo budis na wc pocas spanku daj do seba aj gainer pripadne si nastav budik na 2-3 hodinu a vlej to do seba. Nehaj si to namiesane pri posteli pripadne v chladnicke to uz ako uznas za vhodne.
#16074
manolo13 napísal:A este by som sa chcel spytat ze aky gainer by si mi doporucoval? Ak je to lepsia kvalita tak do toho aj zainvestujem.
Nezalezi na znacke ale vyvaruj sa takym kde je prilis malo proteinu to uz si porovnaj sam pri nakupe. Daj si pozor aj na to lebo niektore produkty sa sice predavaju ale nemaju povolenie cize nepresli FDA (Federalny urad pre kontrolu potravinovych vyrobkov) a tak isto u nas na slovensku. Ak si mozes vybrat tak zo slovenskych alebo ceskych vyrobcov.
#16100
Tu to mas:

Po: Prsia, Biceps, brucho
-Bench na rovnej 4x12-7
-Bench na sikmej 4x12-7


-Bicepsovy zdvih s velkou cinkou 4x10-7
-Scotova Lavica s EZ 3x10-7

-Zdvihanie noh 3x do maxima
-Sikma lavica 3x do maxima

Ut: Chrbát, Triceps
-Hrazda (kolko vladzem 3. serie)
-pritahy kladky v sede z hora k hrudnuku 4x12-7
-Veslovanie 3x12-7


-Kladka 4x12
-Francuzke tlaky 4x10-7


St: VOLNO

Št:Ramena, predlaktie, brucho
-tlaky nad hlavou s jednoruckamy 3x12-7
-upazovania 4x12-8
-upazovania v predklone 4x12-10

-Zalamovanie v sede 3x12-10

-Zdvihanie noh 3x do maxima
-Sikma lavica 3x do maxima


Pia: Stehna, lytka
-Predkopávanie 3x15-12
-Drepy 4x12-6
-leg press 3x10-7
-zakopávanie 5x12-10
-vypony v s toji 5x15-10

So: VOLNO
NE: VOLNO
#16115
manolo13 napísal:Ďakujem ti , budem sa toho drzat a mozem sa spytat , ze nebude malo len dva cviky napriklad na Prsia,Biceps,Triceps atď.? ja som zvykol 3.
Sotva si zacal trenovat takze sa toho drz viem velmi dobre co robim. Po dvoch mesiacoch sa moze urobit dalsia zmena.
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#16123
manolo13 napísal:Okej , a este by som mal tazku ze stacanie kladky na Triceps je rysovaci cvik alebo Objemovy?
Cvik je tvarovaci, aj vhodny do objemu a nesmie chybat v ziadnom treningu. Hlavne ti pripravi triceps na trening a zabranis tym poskodeniu laktov.
#16142
manolo13 napísal:Tak nic sa mi nemoze stat s Laktamy? Lebo ja ked som zacinal cvicit tak som robyl s vecsimi vahami a ponatahoval som si slachy a potom som nevedel asi 2. tyzdne cvicit.
No vidim ze nemas ani zaklane vedomosti poprezeraj si forum a vela citaj. Je najzaklanejsia vec sval rozohriat z vacsim poctom opakovani a par seriami.Preto som ti tam dal tu kladku a s takym poctom opakovani. Nechapem comu nerozumies a nepisal som ti opakovania z poctom 6 aby si tym laktom dal ozaj priucku.
#16150
manolo13 napísal:Okej, popozeram dake veci, a s tymto treningovym planom budem aj naberat? Lebo ten co som mal tak stym som nabral nieco.
No trening je pre objem alebo si myslis ze chcem aby si zhodil? A za dalsie velmi zalezi ako sa budes stravovat takze vela citaj a uc sa lebo ked neziskas zakladne vedomosti odcitnes sa v slepej ulicke.
#16151
manolo13 napísal:Okej, popozeram dake veci, a s tymto treningovym planom budem aj naberat? Lebo ten co som mal tak stym som nabral nieco.
To tak byva, ze na zaciatok clovek cvicenim dosiahne dost rychlo pekne vysledky, lenze to nepojde donekonecna a sa to zastavi, tak potom aby si nebol sklamany, ze si najprv po par mesiacoch nabral 15kg a potom dlho dlho nic. Telo si na zataz zvykne stabilizuje sa a prisposobi sa.

K tym laktom, musis sa snazit dodrziavat zakladne pravidla treningu. Nemozes si lahnut na lavicu nalozit si maximum na cinku a zacat do toho busit, to by si velmi rychlo skoncil. Pred treningom je potrebne cele telo zahriat na nejaku pracovnu teplotu, dat strecing natiahnutie pripravenie sliach, uponov a svalov, zahrievacie serie s malou vahou a vela opakovaniami a az potom postupne prejdes na tvrdy trening.

Pri tricepse stlacanie kladky a stahovanie kladky nie je ta ista vec. Stlacanie kladky je cvik, pri ktorom kladku stlacas proti gravitacii priamo dolu vertikalne. Dalsi cvik je ked mas zafixovane paze, lakte k telu a predlaktia stahuju kladku k stehnam.
#16174
manolo13 napísal:A dneska som sa docital ze svaly rastu pomalsie ak sa necvicia nohy , musia sa precvicovat vsetky svaly v tele aby rastly svaly rychlejsie?
Ano to je realna vec. A ako si myslis ze by telo vyzeralo bez treningu noh? Telo sa sklada aj z dolnych koncatin. Alebo tvoje nie?Ver tomu otrasne a clovek ktory by to tak realizoval casom by prisli komplexy a to len zo svojich chyb.

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]

For optimal absorption and effectiveness, it's gen[…]