Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od don_stefano
#27912
Zdravím chalani ... už dlhšie mam jeden problém ktorý sa snažím riešiť všetkými možnými spôsobmi , vela som o tom čítal po roznych fórach a nenašiel som rovnaký problém ako mam ja preto som sa rozhodol napísať sem a počkať na nejakú dobrú radu od chalanov čo maju svoje už odmakané ... mam problém pri cvičení hrudníka .. problém spočíva v tom že nech cvičím ako kolvek či už len s jednoručkami alebo s tyčou alebo na multi presse .. vždy precitujem iba pravú stranu hrudníka .. mám ju aj väčšiu.. a pri cvičení vždy napumpovanejšiu a tú lavú stranu ako keby som ani necvičil popri tom normálne vládzem na oboch stranách .. som z toho už zúfalí a neviem čím to môže byť vyskúšal som naozaj všetko poradte prosím vás .. seriozne .. zatial ďakujem :a21

Reklama

Reklama

#27917
No ak je to naozaj take markantne, mozno aby sme to lepsie vedeli zhodnotit by bolo dobre keby si pridal foto. Staci len ten hrudnik, nech vieme o com hovoris.

Zatial jedine co ma pri tomto napadlo, je, ze asi je nejaka chyba pri prekrveni svalu. Ale to moze byt skor medicinsky alebo anatomicky problem.
Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

If you're in search of effective medication for er[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]