Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Užívateľov profilový obrázok
Od Zatrik
#28931
Zdravim páni,

mám 25 rokov, cvičím asi od 13 a od 19 naplno. Skúsil som nejaké peptidy aj Sarms. Teraz rozmýšľam nad ďalším krokom, trénujem ťažké a dlhé silové tréningy. Ale s týmto nemám skúsenosti, tak vás prosím o názor a radu. (Všetko je teoretické)

TST enanthate + deca
Deca 10 týždňov - 200
Tst 12 týždňov - 400

12 týždňov preto, aby sa nevysadili obe látky naraz. Neviem či to je dobrá úvaha a premýšľam, či nebude lepšie tst mať možno aj napríklad 14 týždňov, s tým že by sa to vyklesalo. Príklad 1-10t 400, 11-12t 300, 13-14t 200.

PCT
Bolo mi povedané že látky ako clomid a pod. sú zlé a do tohoto zbytočné. Moc sa mi to nezdá a preto sa pýtam tu. Ževraj mi stačí (podľa pôvodného plánu) 12ty týždeň dať 400tst, počkať kým to zmizne z tela a nasadiť HCG + prírodné veci ako je maca, tribulus, senovka a podobne.
Podľa mňa by bolo vhodné tam pridať napríklad aj niečo proti katabolizmu, napríklad salbu, ibutamoren či nejaké peptidy.

A posledná otázka - proviron, bolo by vhodné zaradiť aj ten? A ak hej, aké dávkovanie a počas celej kúry, alebo až nakonci, či po?

Ďakujem za názory a rady.

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od polyssk
#28932
vitaj iba v rýchlosti clomid urcite daj hcq nestací. kludne 14 tyzdnov namiesto 12.. proviron urcite spravi robotu. nemas tam ziaden inhibitor aromatazy a dalsie veci. pisal som ti spravu ohladom toho vsetkeho
Užívateľov profilový obrázok
Od Slovan1945
#28933
1 štvrtina kúry vyklesávaj. Proviron davaj počas celej kúry 50mg denne aspoň. HCG daj ešte v kúre na konci cyklu a potom Tamox a Clomid. Na sračky ako ibutamoren a tribulus či maca sa vyser, vyhodene peniaze. Keď už niečo v PCT tak peptidy uvolňujúce sekréciu rastového hormónu ako Ipamorelin, GHRP-2, GHRP-6...
PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]