Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Užívateľov profilový obrázok
Od MisqoOoO
zdravim vás, mám 21 rokov, cvičím už 3 roky, chcel by som vyskusat doplnok s nazvom Boladrol(zlozenie v jednej tabletke- 30mg Ibutamoren, 15mg ligandrol, 15mg Cardarine). Mate niekto s týmto doplnkom skusenosti, popripade s jednotlivymi SARMami? vykusal by som pravdepodobne 1 cyklus, a teda po 4 tyzdnoch by som uvidel ci budem pokracovat alebo skoncim lebo to nestoji za to. Dakujem za odpovede

Reklama

Reklama

Od phantomgear
MisqoOoO napísal:
06 Máj 2023, 14:24
zdravim vás, mám 21 rokov, cvičím už 3 roky, chcel by som vyskusat doplnok s nazvom Boladrol(zlozenie v jednej tabletke- 30mg Ibutamoren, 15mg ligandrol, 15mg Cardarine). Mate niekto s týmto doplnkom skusenosti, popripade s jednotlivymi SARMami? vykusal by som pravdepodobne 1 cyklus, a teda po 4 tyzdnoch by som uvidel ci budem pokracovat alebo skoncim lebo to nestoji za to. Dakujem za odpovede
To už rovnou můžeš začít užívat anabolicke steroidy, které jsou ověřené a užíváné dekády. Proč do sebe cpát neprozkoumanou sračku.
Od Slovan1945
Pravé Sarmi vživote nekupiš,, sú to sračky vyrabané v Číne ktoré sú 100% fake alebo je v tablete len minimum toho Sarmu. A sú to látky ktoré sú klinicky ešte len testované.
Od Majo439
Z vlastnej skúsenosti varujeme pred užívaním sarms a nebodaj prohormonov . Stačilo málo a skončil som v nemocnici s vážnym zlyhávaním pečene ,nakoľko začínajú metabolizovat keď prechádzajú cez pečeň vďaka niektorým enzýmom. Našťastie som sa dal do poriadku no bol tam ďalší mladý chalan ktorý už len na novú pečeň čakal. Mladosť pochabosť
Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný

Ahojte, po dôkladnom naštudovan&iacut[…]

PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Stránka

Nevíte zda funguje? Dekuji

Zdrawim, mam taku prosbu hladam nejakeho spolahliv[…]