Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Užívateľov profilový obrázok
Od Tazzman
#15903
Ahojte všetci :) Keďže som sa rozhodol navštevovať toto fórum častejšie, tak sa vám chcem aj predstaviť.

Mám 16 rokov, výšku 187 cm a váhu takých 80 kg. Cvičím od začiatku letných prázdnin, keď ma nuda a kamarát dotiahli prvykrát do posilky. Dnes si už nedokážem predstaviť život bez toho, aby som tam chodil. Váhy, ktoré dávam sú ešte suché, ale za 3/4 roka viac ani očakávať nemôžem. Chce to viac času. Každopádne vidím progres, keď sa pozriem dozadu na svoje začiatky. Maximálky som ešte neskúšal, ale keď nejake budú, dám vedieť.

Za chybu považujem to, že nohy som začal poctivo cvičiť len nedávno (pred tým to bolo možno raz do mesiaca)...V posilke som 4x do týždňa a moje tréningy vyzerajú následovne:
1. deň: Hrudník, triceps, biceps
2. deň: Nohy
3. deň: Chrbát, ramená
4. deň: Hrudník, triceps, biceps

Pevnú stravu nemám, pretože sa ešte len rozhodujem či pôjdem do objemu, či nastolím nejaké diéty. V tom by som potreboval poradiť. Od nového roku to začalo akosi upadať. Zdá sa mi, že som akosi zmäkol, akoby som stratil svaly (aj ked výkonmi v posilke sa to povedať nedá, silovo idem stále hore). Zo 75 kg som sa dostal na spomínaných 80 kg a stratil som tvary, ktoré som mal...hlavne na prsných svaloch. Je lepšie ísť na objem a potom rysovať alebo najprv mám schudnúť pár kíl a potom znovu nabrať objem. Viac sa mi pozdáva tá druhá voľba, ale neviem neviem. Čo vy na to?

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#15904
Ahoj.Tak vitaj. No musim ta na uvod trosku spucovat co ta tyka tej hlupej otazky ci najprv rysovat a potom objem lebo toto uz tu citam asi pravidelne. Chces ist na sutaz? Za prve mas podvahu tak co chces rysovat a za druhe ako sa stavia dom najprv strecha? alebo zaklady? Ty chces zacat od strechy tak neviem ako to dopadne a ci je to vobec mozne kedze ja mam stavebnu skolu je to neuskutocnitelne. Ty pokial nedysponujes patricnou svalovou hmotou, objemom nemas co rysovat to znamena ze by steba ostalo par kg co by vyzeralo strasne a ostalo by si len sklamany a mas len 16rokov. Cize ostan par rockov pri objeme.
Užívateľov profilový obrázok
Od Tazzman
#15905
Nemyslel som žiadnu extrémnu rysovačku, iba zhodiť tak do 5 kíl, aby bolo menej tuku a potom naberať svalovú hmotu. Ale tak dík za radu, pôjdem teda na ten objem :)

A ešte som chcel dodať, že chodím plávať 2-6 krát do týždňa. Má to na rast svalov veľký vplyv?
Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#15908
Tazzman napísal:Nemyslel som žiadnu extrémnu rysovačku, iba zhodiť tak do 5 kíl, aby bolo menej tuku a potom naberať svalovú hmotu. Ale tak dík za radu, pôjdem teda na ten objem :)

A ešte som chcel dodať, že chodím plávať 2-6 krát do týždňa. Má to na rast svalov veľký vplyv?
Tato otazka uz tiez mala byt v inej vhodnej teme takze hladaj ked budes dalej pisat. Plavat staci 1-2x do tyzdna. Ked chces vymiknut v jednej veci musis venovat pozornost iba jej takze netreba sa snazit ako to robia poniektori byt boxeristom, cyklistom, kulturistom aj pan boch este cim ale vtedy dosiahnu toho ze nedosiahnu ani jedneho z oborov. Takze dalej uz pis tam kde je to vhodne. Toto zrejme uz prehodim do spravnej temy.
PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]