Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Založte si svoju tému a v krátkosti sa nám predstavte. Ako dlho cvičíte, aké sú vaše miery, maximálky a pod...
Užívateľov profilový obrázok
Od Tobefit
#9914
meno: Milan
Vek: 22
Výška: 172 cm
Váha: 80 kg

niečo o mne:
Som pyšný na moju maximálku v drepoch, 160kg 6 opakovaní. :oD. Niesom veľmi silový tip, váhy nikdy nebola moja silná stránka, no objemy šli celkom dobre.

Moja športová kariéra:
Chodil som na 8 ročné športové gymnázium kde som výkonnostne robil Atletiku, konkrétne šprinty do 400m vrátane. Tam sa mi podarilo získať v žiackych a dorasteneckých kategóriach tituly niekoľko násobného majstra slovenska vonku i v hale. Svojho času sme držali halové rekordy v štafete. Reprezentoval som Slovensko v zahraničí na pretekoch atď.
S mojou atletickou kariérou sa spája prvé zoznámenie s posilňovňou a činkami. Šprintér musí byť výbušný a mať silné najmä dolné končatiny. Tam sa mi začal budovať vzťah k činkám, drepovému stojanu, benčpresovej lavičke a EZ činke na biceps. Ako každý začiatočník som nevedel takmer nič, a robil som to, čo som obkukal od väčších kolegov zápasníkov. :oD
Som tip človeka, čo si rád zisťuje veci sám, tak prakticky od 14 rokoch si čítam, zisťujem a sumarizujem poznatky okolo tréningov, výživy, zdravého životného štýlu a podobne. A v rovnakú dobu sa začali aj moje skúsenosti s kulturistickým tréningom a doplnkami výživy.

Dnes študujem Fakultu telesnej výchovy a športu Univerzity Komenského, odbor Šport a zdravie so špecializáciou Fitnes.
Budúci rok končím Magistra, pričom budem mať najvyššiu možnú kvalifikáciu trénera.

Fitnes je môj životný štýl, dnes aktívne pôsobím ako osobný tréner, konzultant, a organizujem workshopy a školenia o výžive, doplnkoch výživy a propagujem wellness filozofiu.

Kľudne sa na mňa môžte kedykoľvek obrátiť s akoukoľvek otázkou. Urobím všetko preto, aby som čo najkvalitnejšie a vyčerpávajúco odpovedal. Jediná oblasť čo ma napadá, kde nie som celkom doma je aplikácia a dávkovanie anabolických steroidov. Zo všetkým ostatným ma môžte kontaktovať.

Teším sa na vaše otázky. Smelo píšte :oD.

tu je jedna moja fotečka ...

Obrázok

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od papagiorgo
#9915
:a198

srdečne ťa tu vítam :a22 tvoje znalosti teoreticke ako aj prakticke urcite velmi pomozu našim uzivatelom v rieseni ich problemov ... nie nadarmo som sa ta zaradil do skupiny odborných poradcov ... dúfam že sa tu čím skor udomácniš a naša spolupráca bude dlhodobejšieho charakteru :a11
Užívateľov profilový obrázok
Od Tobefit
#9932
Díky moc chalani. Dúfam, že pre toto fórum budem prínosom ;o)

If you're in search of effective medication for er[…]

Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]