Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Videá známych aj menej známych našich aj zahraničných kulturistov.

Reklama

Reklama

#21571
xLeitonx napísal:tvorca videa vychadzal z toho kolko ma dany kulturista titulov Mr.Olmympia... keby sme sa nato pozreli ktory bol najlepsie stavany tak by to poradie bolo uuplne ine a hlavne by sa tam niektori borci ani nedostali :)
To ma zaujima, skus to prosim trocha rozvinut. A ako by si ich zoradil Ty?
#21581
FitPotreby.sk napísal:
xLeitonx napísal:tvorca videa vychadzal z toho kolko ma dany kulturista titulov Mr.Olmympia... keby sme sa nato pozreli ktory bol najlepsie stavany tak by to poradie bolo uuplne ine a hlavne by sa tam niektori borci ani nedostali :)
To ma zaujima, skus to prosim trocha rozvinut. A ako by si ich zoradil Ty?
uplne poradie by som asi nevedel spravit ale skor by som robil poradie podla toho ako ti kulturisti vyzeraju ... v tom videu je to iba otom kto ma najmenej a kto najviac titulov Mr.Olympia... co tam robi cutler ??? ved je to otrasne stavana chladnicka ... preco tam nieje miesto neho napr nejaky estet ako Shawn Ray ? pretoze nema titul Mr.Olympia... ale podla mna je lepsie stavany ... ako aj Arnold jasne je to legenda a niekolko nasobny Mr.Olympia ale kde ma nohy ??? ma obrovsky vrsok tela a nohy zaostavaju ... viem vtedy sa to tak nehodnotilo no dnes by na sutazi vyzeral ako saso ... asi tolko moj skromny nazor :)
#21582
Nemam odbornikove oko na vypracovane tela vrcholovych kulturistov (v preklade, ze sa tomu tak nerozumiem :D ), ale snad sa mozem vyjadrit aj ja :)
Jay je pre mna osobne favorit, jeden z idolov a strasne mu fandim (nie iba ked beriem do uvahy dnesnu generaciu)...takisto Heath, Coleman, Arnold atd...
ako som povedal, ja sa tomu AZ TAK nerozumiem v porovnavani, ale urcite by tito patrili do mojej TOPky :)
#21583
:a15 Ja sa tiež piču do toho rozumiem, ale Jaya mám rád, sám neviem prečo :a15 ale Top znamená, kto je najlepší, nie to, kto je najlepšie stavaný ... to ako keby sa niekto pýtal, kto je najlepší hokejista planéty a ty namiesto Gretzkeho povieš, že ten Fero od susedov, aj keď nikdy to nerobil profesionálne, aj keď je na to stavaný ... vieš, čo chcem povedať?
#21584
Kotlik napísal::a15 Ja sa tiež piču do toho rozumiem, ale Jaya mám rád, sám neviem prečo :a15 ale Top znamená, kto je najlepší, nie to, kto je najlepšie stavaný ... to ako keby sa niekto pýtal, kto je najlepší hokejista planéty a ty namiesto Gretzkeho povieš, že ten Fero od susedov, aj keď nikdy to nerobil profesionálne, aj keď je na to stavaný ... vieš, čo chcem povedať?
jasne jasne ved som to tak aj napisal ze ta top 5tka kulturistov je zostavena podla toho kto kolko vyhral titulov Mr.Olympia ... ale myslim to tak ze ja by som tak top 5tku kulturistov nezostavil ... nie vzdy je ten titul zasluzeny ... preto by som to bral z hladiska stavby tela ...
#21585
Naozaj musim suhlasit s xLeitonx ale len ciastocne. Tiez som nikdy nerozumel tomu preco napr. Arnold vyhraval po sebe tolko krat. Neuberajuc mu samozrejme vsetku tu slavu, ktoru si zasluzi. A tiez si presne vystihol Cutlera. No nic to nemeni na veci, ze vsetci ti ludia nie su len kulturisti, su to hlavne osobnosti, v nich je cosi viac, ako len kulturistika, maju charizma.
Tst a iné látky

Caute často omielana téma objednával[…]

If you're in search of effective medication for er[…]

What Age Is Acne the Worst?

Acne can occur at any age, but it is most common d[…]

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]