Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od patopaky1998
#25176
Dobrý večer prajem vám , chcel by som sa spýtať ako mám rýchlo pribrať ? chcel by som vedieť čo dava najviac tuku,lebo vy ste tu určíte skúsený , už som niekdy cvičil ale má to nebavilo potreboval som pribrať.. a nie taký chudučký cvičiť. Mám 15 rokov 168cm a 52KG si myslím že dosť málo. Tak poprosím vás poradte mi čo mám najviac jesť :)

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od Dreamer
#25177
patopaky1998 napísal:Dobrý večer prajem vám , chcel by som sa spýtať ako mám rýchlo pribrať ? chcel by som vedieť čo dava najviac tuku,lebo vy ste tu určíte skúsený , už som niekdy cvičil ale má to nebavilo potreboval som pribrať.. a nie taký chudučký cvičiť. Mám 15 rokov 168cm a 52KG si myslím že dosť málo. Tak poprosím vás poradte mi čo mám najviac jesť :)
Hovorí sa, že základ je strava ale je k tomu potrebná aj poriadna fyzická aktivita. Takže určite aj makaj, aby si dal svalom impulz k rastu pretože určite nechceš naberať zväčša na tuku.
A čo sa týka zloženia jedálnička tak nesmú tam chýbať kvalitné zdroje bielkovín ako: mäso, vajcia, tvaroh, syry, mliečne výrobky, strukoviny,...
Zdroje tuku ktorý by si mal konzumovať sú napríklad: rôzne orechy, semiačka, olivový olej, ľanový olej, kokosový olej, arašidové maslo, ...
A pri naberaní tvoria základ sacharidy z ktorých by si mal prijímať hlavne tie komplexné a to: ryža, vločky, cestoviny, zemiaky, celozrnné pečivo, racia. Z jednoduchých cukrov hlavne ovocie. No ak si ektomorf a ťažko sa ti priberá tak kľudne môžeš hodiť aj nejaké jednoduché cukry vo forme piškót, medu, džem a občas hoci aj nejakú sladkosť a pod.
Prípadne viac o sacharidoch si môžeš prečítať v mojom článku: blog.php?action=view&article_id=100

Toto by bolo tak v skratke. Existujú samozrejme ešte ďalšie zdroje ako bielkovín, sacharidov tak aj tukov. Ak by si potom potreboval pomôcť už s konkrétnym zostavením jedálničku a rozplánovania jedál, aj podľa času tréningu...Tak kľudne mi napíš správu a poriešili by sme to už tam...

:a6
Užívateľov profilový obrázok
Od patopaky1998
#25178
Súhlasím s tebou takže mám teraz začať makať a až potom priberať ,alebo ak budem makať tak + aj priberať ? :)
Užívateľov profilový obrázok
Od Dreamer
#25179
patopaky1998 napísal:Súhlasím s tebou takže mám teraz začať makať a až potom priberať ,alebo ak budem makať tak + aj priberať ? :)
Poriadne makať a kvalitne jesť a porastieš určite. :)

:a6
PORADTE S KUROU

sem vkladajte vase kury a otazky okolo nich...

Konec steroidy.eu?

Nevíte někdo co se děje se stránkou […]

kde objednať

Zdravím, minulý rok som objedn&aacut[…]

Steroidy EU

Mozno som to tu uz spominal ale neviem s touto str[…]