Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Všetko o účinkoch anabolík na ľudský organizmus, konkrétne druhy anabolických steroidov.
TOTO FÓRUM MÁ VÝHRADNE INFORMATÍVNY A OSVETOVÝ CHARAKTER! V ŽIADNOM PRÍPADE NIKOHO NENAVÁDZAME NA UŽÍVANIE STEROIDOV.
Pravidlá fóra: Anabolické steroidy sú lieky. Anabolické steroidy, anaboliká, steroidy, neužívajte pokiaľ na to nemáte naozaj dobrý dôvod. Anabolické látky neužívajte pokiaľ vám ich nepredpíše lekár. Ich užívaním bez predpisu ohrozujete svoje zdravie a život. Vždy zvažujte, či je zdravie prednejšie ako pár kíl svalovej hmoty navyše! Ktorú po ich vysadení aj tak stratíte. Zdravie vám ale už nikto nevráti!
Užívateľov profilový obrázok
Od erni 333
#11553
Zdravím vvšetkých.Chcel by som sa spýtať či už niekto mal nejaké skúsenosti s týmito tabletkami.Aký mali účinok atď.

Reklama

Reklama

Užívateľov profilový obrázok
Od silvo
#11559
erni 333 napísal:Zdravím vvšetkých.Chcel by som sa spýtať či už niekto mal nejaké skúsenosti s týmito tabletkami.Aký mali účinok atď.
Ahoj.V prvom rade ta musim odhovorit od tejto latky iba by si stracal cas a peniaze.Je to testosteron undecanoate forma kapsul najznamejsi hlavne pod nazvom Undestor Testocaps® (dostupny v lekarnach na predpis) a pre tento sport v podstate nema vyuzitie je strasne slaby a preto je ho treba uzivat vo velkych mnozstvach (min.240mg/den, jedna kapsla 40mg) rozdelenych do troch davok denne.Jedinu vyhodu ma ze aromatizuje len v minimálnom mnozstve a neovplyvnuje telu vlastnú prirodzenú produkciu testosteronu mozno len pri neumerne vysokych davkach a dlhodobejsom uzivani. V dnesnej dobe ho malo kto uz pouziva podla mojich informacii.Ak mas dost financii mozes ho skombinovat v kure napr.s DECA DURABOLINOM, OXYMETHOLONOM, STANOZOLOLOM atd. Na trhu su ine lacnejsie a ucinnejsie verzie testosteronu pre ktore sa mozes rozhodnut co ti mozem doporucit a hlavne najidealnejsie injekcnu volbu napr. testosteron CYPIONAN, ANANTHAT, PROPIONAT, alebo testosteron mix napr. SUSTANON, OMNADREN.
Obrázok
Užívateľov profilový obrázok
Od Chlorella
#25163
Chystam si svoju uplne 1. kuru. Niekde som cital, ze na zaciatok staci samostatny TST a toho by som sa chcel asi aj drzat, aby som hned zo zaciatku nesiahal hned po 3-4 latkach.

Mam moznost mat Undestor Testocaps. Chcel by som vediet ci je tento TST vhodny do prvej kury pre uplneho zaciatocnika. Aku dlzku cyklu zvolit??? Rozmyslal som, ze by som isiel 1. tyzden 120mg denne, 2-4 tyzden 160-200mg a 5-6 tyzden opat 120mg.

Je potrebne aj po tomto TST zvolit nieco do PCT cyklu (ak ano, tak co by si odporucil)???

Vedel by si mi este odpovedat na pripadne neziaduce ucinky pri uzivani TST a ako ich eliminovat.

Dakujem

Buy Isotretinoin Onlinea potent medication for s[…]

It's generally recommended to avoid drinking alcoh[…]

Hydroxychloroquine is a medication that is commonl[…]

For optimal absorption and effectiveness, it's gen[…]