small girl napísal:no tak mala som potrhané šlachy, menisky, zničené kĺby a pár ďalších problémov. rehabilitácie mám za sebou, bicyklujem pravidelne aj plávam, no stále v ňom mám silné bodavé bolesti. doktor vravel že to časom prejde no trvá to už pomerne dlho. kĺbovky mám no problém robia skor tie šlachy. no čo sa týka leg pressu a tak u mňa je jeden veľký problém a to nadstavovanie váhy. totižto sa vždy preceňujem a práve toho sa bojím že to zas poženiem niekam uplne inam
no tak to v ziadnom pripade neprecenuj, pretoze to za to nestoji mozes si ublizit tak, ze Ti koleno uz dokopy nedaju
poskodenie sliach, klbov a chrupaviek je nenavratne, nedaju sa len tak obnovit samoregeneraciou
preto musis poznat svoje hranice, menej je viac a u Teba to plati 10nasobne
tie cviky co som spominal musis zacat len skusat bez zataze, az ked bude pohyb bezbolestny a nebudes mat problemy ani potom na druhy, ci treti den, mozes velmi pomaly a pozvolna zacat pridavat
nezabudni, ze velka vaha nie je vsetko, zataz mozes korigovat aj poctom opakovani a poctom serii
AK POCITUJES PRI TYCHTO CVIKOCH BOLEST VOBEC ICH NEROB alebo rob rozsah pohybu len pokial necitis bolest