Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Pato
Ahojte
Volám sa Paťo.
Mam 14 o mesiac 15 a mam 164cm.
Chcel by som začať cvičiť a neviem ci mam hned brať pumpu na svaly,alebo obyčajne chodiť do posilovne
Vopred ďakujem :-))

Reklama

Reklama

By Dreamer
Pato napísal:Ahojte
Volám sa Paťo.
Mam 14 o mesiac 15 a mam 164cm.
Chcel by som začať cvičiť a neviem ci mam hned brať pumpu na svaly,alebo obyčajne chodiť do posilovne
Vopred ďakujem :-))
Dobrý tréningový plán a správne zostavený jedálniček (podľa toho aký máš cieľ) a netreba ti žiadnu pumpu ba ani doplnky a už vôbec nie keď ešte len začínaš cvičiť.
By Pato
ano ale ako ppzeram plan č1 pre začiatočníka ťažké nie?
By Dreamer
Pato napísal:ano ale ako ppzeram plan č1 pre začiatočníka ťažké nie?
Asi som nepochopil, čo si to napísal. Trochu nezrozumiteľne napísane to je :a28
By FitPotreby.sk
Ahoj
Hned na zaciatku na uvodnej stranke dolu mas trening vhodny na zaciatok http://www.bodybuilding-forum.sk/ aj s videami
potom pokracuj sem treningove-plany-rozpisy-t2079.html su tam vyborne treningove plany aj pre zaciatocnikov. A urcite sa ich drz. Boli zostavene na zaklade dlhorocnych skusenosti.

Potom vela citaj a hladaj, na fore najdes naozaj vsetko, pozri si aj clanky blog.php

Aj tu mas perfektnu pomoc e-knihy e-knihy-o-cvi-eni-kulturistike-stravovani-f106.html

A na zaver lepsie vyberaj temy a fora kam smerujes svoje otazky. Pretoze tema kde sa rozoberaju veci ohladne pomoci s treningom je tu poradte-mi-s-treningom-t174.html

Ohladne suplementov smeruj otazky niekde sem vsetko-o-doplnkoch-vy-ivy-vseobecne-f24.html
Diky
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]