Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By roman2910
Zdravím, potreboval by som pomôcť s tréningovým plánom pre fyzické previerky k ozbrojeným silám (nešpecifikované). Disciplíny, ktoré potrebujem zlepšiť sú:
Zhyby na hrazde nadhmatom (cieľ je min. 15-20)
Sed-ľah za 2 minúty (cca 80x)
Skok ďaleký z miesta (min. 250 cm a viac)
šprint 100m (do 15 sek.)
cooperov test - 12 min. beh - minimálne 2600m (optimálne 3000m)
Plávanie na 100m (najhorsie 2 a pol minúty)

Čas mám cca 2 mesiace možno aj viac ale potrebuje vedieť ako to všetko sklbiť dohromady a poznať nejakú rozumnú periodizáciu, nakoľko potrebujem zlepšiť ako silu, tak aj výbušnosť a samozrejme rýchlosť a vytrvalosť, obratnosť.
Mám 27 rokov, 175cm, 79kg. Okrem toho by som potreboval schudnúť nejaké 2kg.

Reklama

Reklama

Tie previerky nie su az take narocne ako by sa mozno zdali. Absolvoval som ich 17 rokov, kazdy rok, bez nejakych vyraznych problemov.
Odporucam beh, sprinty striedat s vytrvalostou.
Najviac mi daval zabrat beh 12min. Ale to sa da krasne natrenovat do 3 tyzdnov, tak aby si zvladol nejakych 7 koleciek 400metrovych. Dolezite je spravna volba tempa od zaciatku az do konca, v kuse bezat, lebo ked zastavis, uz to potom tazko rozbehnut. A moze sa stat, ze nestihnes dobehnut v case pozadovanu vzdialenost.
Potom by som urcite plaval aspon raz za tyzdena toto by malo byt v pohode.
Pokial mam skusenost ja, tak rychlost na 100m velmi tazko zvysis, to si podla mna vyzaduje cieleny a dlhodoby trening, zamerany tymto smerom.
Skok z miesta je o technike, spravna technika, ti moze pomoct kludne aj o pol metra. Teda pokial nemas problem s nadvahou.
V kazdom pripade si to objektivne skus, teraz, aby si zistil ako na tom si a zamerat trening tam kde to je najhorsie.
Podla man mozes makat 5 dni v tyzdni na kazdej discipline a optimalne 2 dni pred absolutny oddych. Aby si sa dokazalna to pripravit aj psychicky.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]