Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By dorian
akurat som sa s nej dostal(dufam )bol som mimo dva tyzdne a rozmyslam ze by som uz isiel makat ale neviem ak sa mi to vrati tak ma asi je... . ako dlho cakate vy po chorobe??

Reklama

Reklama

By trancerider
ja zacinam podla pocitov,ale vzdy zlahka ;)
By dorian
jasne ale ked ja to neviem.vzdy si poviem ze pojdem s lahka ale nalozim si vzdy ako hovado :roll:
By papagiorgo
dorian napísal:jasne ale ked ja to neviem.vzdy si poviem ze pojdem s lahka ale nalozim si vzdy ako hovado :roll:
tak ako napisal palmexman , zcni cvicit ,ked sa na to fyzicky citis , ale nedoporucujem cvicit s teplotou !!!
By dorian
teplotu uz nemam (asi) ja som sa s toho uz nejak vylizal necvicim uz dva tyzdne a uz mi s toho je.. mal som antibiotika ale tie som dobral asi v stvrtok tak neviem stale premyslam ci ist
By papagiorgo
dorian napísal:teplotu uz nemam (asi) ja som sa s toho uz nejak vylizal necvicim uz dva tyzdne a uz mi s toho je.. mal som antibiotika ale tie som dobral asi v stvrtok tak neviem stale premyslam ci ist
sam musis vediet , ci sa na to uz citis alebo nie ;)
By dorian
aj hej aj nie ale to mam problem sa vzdy rozhybat po nejakej prestavke :oops:
By Vinchenzo
Minuli mesiac jak som dozral antibiotika tak som isiel do posilnovne...teraz sa mi to vratilo :( a zasa to iste dokola...
By tuulak
Měl jsem to amý. Chřipka. po 14 ti dnech posilka a do měsíce jsem to měl znovu- a ještě horší. Lepší je asi počkat, než se do posilky hrnout co nejdřív..
By Gordonisk
vsetky choroby su o hlave a ja si vzdy poviem , som zdravy a bodka. Neberiem ziadne lieky aj ked ma nieco chyti a som chory tak 1x do roka :) Samozrejme ked je to vazne tak zajdem aj za lekarom , ale tam som uz fakt dlho nebol.. :a25
By papagiorgo
Gordonisk napísal:vsetky choroby su o hlave a ja si vzdy poviem , som zdravy a bodka. Neberiem ziadne lieky aj ked ma nieco chyti a som chory tak 1x do roka :) Samozrejme ked je to vazne tak zajdem aj za lekarom , ale tam som uz fakt dlho nebol.. :a25
ja uz som nebol u svojej obvodnej cca 7 rokov , volade sa prestahovala ani nevim kam , a dokonca ked ma zabijes uz ani na meno si nespomeniem :a11
By FitPotreby.sk
akurat som dostal nejaku infekciu hornych dychacich ciest, oci jak angorak, sopel, hlavu mi islo roztrhnut, vyradeny z treningu, neviem je to asi 3dni co ma to drzalo, uz to odznieva, ale na posilku sa necitim :a19
By milankos512
FitPotreby.sk napísal:akurat som dostal nejaku infekciu hornych dychacich ciest, oci jak angorak, sopel, hlavu mi islo roztrhnut, vyradeny z treningu, neviem je to asi 3dni co ma to drzalo, uz to odznieva, ale na posilku sa necitim :a19
píšeš mi z duše ...toto isté mám ja teraz ...úplne toto isté čo si napísal ..presne prvé dva dni mi išlo roztrhnúť hlavu ..teraz už lepšie a oči mám v ťahu aj ja ...mám prievan na obe oči :a19
By papagiorgo
milankos512 napísal:
FitPotreby.sk napísal:akurat som dostal nejaku infekciu hornych dychacich ciest, oci jak angorak, sopel, hlavu mi islo roztrhnut, vyradeny z treningu, neviem je to asi 3dni co ma to drzalo, uz to odznieva, ale na posilku sa necitim :a19
píšeš mi z duše ...toto isté mám ja teraz ...úplne toto isté čo si napísal ..presne prvé dva dni mi išlo roztrhnúť hlavu ..teraz už lepšie a oči mám v ťahu aj ja ...mám prievan na obe oči :a19

sopláci :a11 :a11 :a11
By milankos512
papagiorgo napísal:
milankos512 napísal:

sopláci :a11 :a11 :a11
mal by si nás poľutovať :a11 ty necita jeden :a11
By Y0G1
preco nedoporucujete cvicit s horuckou?

ja som teda par krat tak cvicil a nejaky extra problem som nemal s 38.5 sa cvicit da

co sa tyka na mna ked nieco lezie idem cvicit a vacsinou koncim tak ze nedavam kardio a snazim sa to cez vykend vylezat .
By whoo
Y0G1 napísal:preco nedoporucujete cvicit s horuckou?

ja som teda par krat tak cvicil a nejaky extra problem som nemal s 38.5 sa cvicit da

co sa tyka na mna ked nieco lezie idem cvicit a vacsinou koncim tak ze nedavam kardio a snazim sa to cez vykend vylezat .
cvicit sa nedoporucuje pretoze pocas choroby nemas energie na rozdavanie a telo potrebuje vela zivin pre imunitny system aby sa vysporiadalo s chorobou. Tym, ze cvicis idu tieto ziviny inde. Takze ked uz nic ine, minimalne si tym predlzujes chorobu.
By Y0G1
whoo napísal:

cvicit sa nedoporucuje pretoze pocas choroby nemas energie na rozdavanie a telo potrebuje vela zivin pre imunitny system aby sa vysporiadalo s chorobou. Tym, ze cvicis idu tieto ziviny inde. Takze ked uz nic ine, minimalne si tym predlzujes chorobu.

no vedel som ze to neni spravne ale ked mne to neda ja proste musel /musim ist cvicit .
By FitPotreby.sk
Y0G1 napísal:
whoo napísal:

no vedel som ze to neni spravne ale ked mne to neda ja proste musel /musim ist cvicit .
ked musis, tak musis ...
s horuckou by som teda cvicit nesiel, jednak by som nemal chut ani vstat z postele a druhak to nicomu nepomoze
By silvo

Telo potrebuje regeneraciu a je nastavene tak ze vsetku energiu sustredi do liecenia proste nastava proces ked telo bojuje a je to prenho zataz a ty chces este trenovat? Preto sa clovek citi zle ked je chory proste to telo neovladnes lebo bojuje z chorobou.Nevie ci som to vysvetlil dostatocne.
By Y0G1
vlastomenn napísal:

Telo potrebuje regeneraciu a je nastavene tak ze vsetku energiu sustredi do liecenia proste nastava proces ked telo bojuje a je to prenho zataz a ty chces este trenovat? Preto sa clovek citi zle ked je chory proste to telo neovladnes lebo bojuje z chorobou.Nevie ci som to vysvetlil dostatocne.

samozrejme ze vysvetlil , ale ja som nepovedal ze ma bolelo hrdlo a mal som upchaty nos , nieco na mna liezlo a k tomu som mal horucku , keby mam bolesti hrdla tazsie dychanie , a ucpany nos tak to by som uz fakt nesiel ale tieto problemy som nemal , tie sa objavili az neskor , u mna je pravda ze chripka trva strasne dlho , no potom sa mi uz nevrati ...

a tento rok som sa dal zaockovat zatial som cisty . :a21
By FitPotreby.sk
Y0G1 napísal:
vlastomenn napísal:

samozrejme ze vysvetlil , ale ja som nepovedal ze ma bolelo hrdlo a mal som upchaty nos , nieco na mna liezlo a k tomu som mal horucku , keby mam bolesti hrdla tazsie dychanie , a ucpany nos tak to by som uz fakt nesiel ale tieto problemy som nemal , tie sa objavili az neskor , u mna je pravda ze chripka trva strasne dlho , no potom sa mi uz nevrati ...

inak pocas zvysenej teploty az horucky by som fakt neodporucal cvicit, zvysena teplota organizmu a vysoka zataz moze sposobit vazne srdcove problemy a poskodenie aj inych organov
By Y0G1
FitPotreby.sk napísal:
Y0G1 napísal:
vlastomenn napísal:

inak pocas zvysenej teploty az horucky by som fakt neodporucal cvicit, zvysena teplota organizmu a vysoka zataz moze sposobit vazne srdcove problemy a poskodenie aj inych organov

jasne tomu uplne rozumiem prehodnotim svoje cvicenie pocas choroby :)

ale poznate to ked vas tkzv trha ze nemozete ist cvicit ale tak radi by ste sli :)
By Miki33
Dnes rano som vstal a neskutocne ma skriabalo v krku.. Na skriabanie som zvyknuty od kedy som si dal vybrat mandle ale teraz sa to nedalo zniest okrem toho ma strasne bolela hlava,sopel atd (silvester a sampanske ma dorazilo) ... Tak som isiel k doktorke , chvilku mi pozerala do hrdla a povedala ze staci ked budem cmulat nejaky strepsil lebo to nieje take hrozne , potom sa pozrela na moj xicht :a15 a predpisala mi antibiotika ... Teraz uz krk neskriabe len sa citim troska choro ale taky stav som zazil vela krat takze viem ze ma to za 2-3 dni prejde a mozem ist zase cvicit :) ale tie anbiotika mam na minimalne 8 dni a podla jej reakcie si myslim ze mi ich dala kvoly tym jebakom aby som sa preliecil ... Ked sa budem citit ze mam energiu a budem chcet ist cvicit tak mam ist aj ked budem stale brat antibiotika?
By Kotlik
Všeobecná doktorka ti predpísala niečo na akné? Antibiotickú kúru alebo čo to je?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]