Miki33 napísal:Dnes rano som vstal a neskutocne ma skriabalo v krku.. Na skriabanie som zvyknuty od kedy som si dal vybrat mandle ale teraz sa to nedalo zniest okrem toho ma strasne bolela hlava,sopel atd (silvester a sampanske ma dorazilo) ... Tak som isiel k doktorke , chvilku mi pozerala do hrdla a povedala ze staci ked budem cmulat nejaky strepsil lebo to nieje take hrozne , potom sa pozrela na moj xichteste zo skoly si pamatam ze nam vraveli ze pri antibiotikach by si nemal vykonavat fyzicku aktivitu takze by som ich douzival a potom by som riesil nieco ako trening ... par dni volna ta nezabije a aspon poriadne zregenerujes :) neber to nijak tragicky pokial sa samozrejme nepripravujes na nejaku sutaz :)a predpisala mi antibiotika ... Teraz uz krk neskriabe len sa citim troska choro ale taky stav som zazil vela krat takze viem ze ma to za 2-3 dni prejde a mozem ist zase cvicit :) ale tie anbiotika mam na minimalne 8 dni a podla jej reakcie si myslim ze mi ich dala kvoly tym jebakom aby som sa preliecil ... Ked sa budem citit ze mam energiu a budem chcet ist cvicit tak mam ist aj ked budem stale brat antibiotika?
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.