Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
milankos512 napísal:myslím že niesom sám čo má s týmto problémTak hlavne musíš prísť na to, z čoho to máš, pretože niektoré kombinácie ti môžu v bruchu narobiť guláš aj keď máš medzi jedlami povedzme hodinovú prestávku. Ja som mal napríklad hrozný problém s Brutal Gainerom v kombinácii s kustovnicou činskou (GOJI), to bola absolútna katastrofa či už na hajzli ale hlavne v posilke pri fyzickej námahe. Skús prísť na to, čo ti nerobí dobre.no v poslednej dobe je to u mňa nejak prehnané ..aspoň z môjho pohľadu ...neviem čím by to mohlo byť lebo snažím sa strukovinám vyhýbať aby to neoblo ešte horšie ale stále som voláky nafúknutý a zdúva ma už mi to lezie na nervy ...a zase neviem či by bolo ideálne sa dopovať nejakými tabletami ako napríklad známy espumisan ...už som aj ten mal ale úľava tak na nejakých 30 minút približne to by som za deň zožral aj celé balenie
...ak máte nejaké tipy triky ako s tým vybabrať budem len rád
myslím že sa to zíde viacerým z nás
Gordonisk napísal:ci pana ta aj teraz prdim ... dneska som cvicil brocho a som sa nemohol udrzatto poznám
milankos512 napísal:Gordonisk napísal:ci pana ta aj teraz prdim ... dneska som cvicil brocho a som sa nemohol udrzatto poznám![]()
nepríjemné potom sa človek nemôže ani sústrediť
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]