silvo napísal:ok salvo ked myslis ze sa zahambujem a ze o striach viem ň mysli si je to tvoj názor ale sudiť cloveka podla ničoho ako myslis mno pritom ostriach viem dostrisofk napísal:Zrejme nevies o striach ani ň. To co som napisal som napisal presne. Takze podla teba maju strie iba jedinci co trenuju s cinkami ano? Zas si nedas povedat a zahambujes sa tu.silvo napísal:Mozes mi povedat co maju strie s prezieranim sa ??? ja sa neprezieram a jak som zacinal zdvihat velke vahy sa mi tez urobili strie tak ja neviem preco seci trepu ze to je s prezierania sa alebo s toho ze nekto pribere tuk ked sa tuk pribere strie sa nerobia to sa robi ked ti pod kozou neco extremne rychlo vyrastie a koza sa nestiha prisposobovat a ak si myslis ze trepem blbosti oprav maMoscone napísal:Páni, po rokoch cvičenia ma vážne začali jeb..znepokojovať všetky tie strie, čo som nazbieral. :D :-/ Viem, môže to znieť trochu teplo, ale už fakt to začalo byť kritické. Začal som až uvažovať o niečom takomto http://www.inalinia.sk/sk/services/id/2 ... ymfodrenaz - myslíte, že by to mohlo zabrať? :(Co to ma so striamy? Tak si nemal trenovat, zeny nech nerodia a obezny nech sa neprezieraju. To si chcel pocut? Co ti mam na to napisat? Zalozil si novu temu a mas tu temu na to zalozenu. Precitaj si prispevky vsetky co sa tu nachadzaju. Precitaj si aj toto: blog.php?action=view&article_id=72![]()
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.