Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
Tazzman napísal:ja len tak trošku od veci, ale predsa to sem patri...ak cvicis francuzsky tlak na triceps, tak urcite nie ako prvy cvik...teda MINIMALNE si pred nim daj poriadnu rozcvicku na triceps, tam su tie klby problemove...alebo ak to mas VELMI zle, tak by som mozno tento cvik necvicil vyradil na nejaku chvilu, aspon kym sa to neda trochu dohromadyKlbovku berem dlhodobo uz od mojich deviatich este ked som hraval futbal, francuzsky tlak kvoli tomu klbu nechodim vobec, a bolelo ma to este predtym nez som zacal cvicit. len som si to nejako nevsimal kedze som tu ruku nejako nenamahal :/ Ake su vsetky sposoby na liecbu klbov?
Tazzman napísal:a to ta boli tak silno, ze s tym nemozes nic robit alebo ako? ...a odkedy ta to boli, od nejakej udalosti (zlomena ruka alebo nejake udretie)? ...ci len tak "z nicoho nic"?Neboli to moc silno, ale ked si tu ruku mierne pretazim, neviem sa ani osprchovat lebo to boli jak svina. tu ruku som mal zlomenu dva krat. raz pri ramene (zhruba pred 7 rokmi) a raz pri zapasti (2 roky dozadu). Lekarka mi povedala, ze ked som mal tu ruku v sadre pred dvomi rokmi ze sa mi mohli oslabit slachy ale nechce sa mi nejako tomu verit kedze som tu sadru nemal ani po laket.
DoublePenetrator napísal:no tak tomu zacni veritTazzman napísal:a to ta boli tak silno, ze s tym nemozes nic robit alebo ako? ...a odkedy ta to boli, od nejakej udalosti (zlomena ruka alebo nejake udretie)? ...ci len tak "z nicoho nic"?Neboli to moc silno, ale ked si tu ruku mierne pretazim, neviem sa ani osprchovat lebo to boli jak svina. tu ruku som mal zlomenu dva krat. raz pri ramene (zhruba pred 7 rokmi) a raz pri zapasti (2 roky dozadu). Lekarka mi povedala, ze ked som mal tu ruku v sadre pred dvomi rokmi ze sa mi mohli oslabit slachy ale nechce sa mi nejako tomu verit kedze som tu sadru nemal ani po laket.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]