- 27 Júl 2012, 16:30
Chlapi, mam takyto problem. Vcera som robil nohy a poslednu seriu na legpresse som si chcel dat na viac opakovani, nech poriadne trpim. Po 15. opakovani som este vladal, tak som si povedal, ze dam na 20, avšak po 17. opakovani som zacal pocitovat akysi tlak v hlave a posledne, teda 20. opakovanie som ani uplne nevystrel nohy, len som rychlo zatiahol páčku. Mal som pocit, akoby mi isla hlava explodovat a verim, ze by aj tak spravila, keby som pokracoval... Asi 10 minut som len tak sedel, prechadzal sa... napriek tomu som chcel trening dokoncit. Nevedel som, ci ma viac boli hlava, ci nohy... Okej, postupne bolest ustupovala a doma som uz nic necitil.
Avšak dnes pri tlakoch ma opet zacala boliet uz pri 1. serii - to iste ako pri legpresse... Isiel som na 10x a uz pri 7. či 8. tlaku som citil jemne tlaky v hlave. Dal som si teda pauzu a skusil to znovu a opet to iste. Skusil som aj ine cviky (sikmy tlak, triceps) a vzdy rovnako, pri tricepse ma dokonca bolela aj ked som si dal vahu o polovicu mensiu ako zvycajne. (chcem dodat, ze vcera ma bolela hlava cisto z tej jednej serie na legpresse resp. ze ta bolest nevznikala pri KAZDOM jednom cviku ako dnes. Iba ta 1 seria a postupne slabla...)
Sice velmi nerad, ale pre dnesok som to zabalil, nedalo sa to uz vydrzat. Neviete mi poradit, povedat o tom nieco, stalo sa vam uz take...? Jedine co teraz potrebujem je pauza od cvicenia (ironia). Dakujem...
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.