vladis napísal:V pondelok som bol v posilke ... robil som tlaky na lavicke a uz som mal dost nalozene asi to mohla byt 3 seria ... a tak ako som dotlacoval s namahou ... tak mi puklo(alebo strieklo) v zatylku na pravej strane hlavy ... no bola to neskutocna bolest ... v stredu som si myslel ze to preslo ale na treningu sme robili silove cviky a puklo mi to opat :/ ...
stalo sa aj vam nieco take ? ... ja som trochu hladal a ze vraj to moze byt sposobene stiahnutim svalov... ako obranny mechanizmus
no davaj si pozor, moze to byt nebezpecne hlavne ked nevies o co presne ide
pri silovych tlakoch a hlavne bench press ale aj ostatne sa podstatne zvysuje tlak krvi, je dolezite skusit a naucit sa, ked robis bench ostatne svaly uvolnit pokila mozno co najviac sa da, ja viem je to problem, ked mas nalozene, ale to moze byt vysledok toho zvyseneho tlaku
videl som ako clovek tlacil ako strhany az mu vyliezali ocne bulvy z jamiek a predstav si aj mu popraskali cievky v ociach, podliali sa mu krvou, nevyzeral moc dobre

a pritom stacilo sustredit ten tlak nie do hlavy ale do ruk a prs, treba urobit tu spravnu grimasu aby sa tomu zamedzilo, v tomto pripade privret oci a mozno ich aj uplne zavriet a nie ich vypliestat.
no lahko sa hovori tazsie sa vykona