Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By Peko Kako
tak toto by ste si maly precitat.....cvicit pred spankom v neskorych vecernych hodinach by sa nemalo.je to dokazane ze svaly pri tom menej rastu a puosobi to na cloveka negavivnym vplyvom..ako spravny treningovy cas sa povazuju poobednajsie hodiny alebo okolo 17 az 20 hodiny. :a34

Reklama

Reklama

By papagiorgo
Peko Kako napísal:tak toto by ste si maly precitat.....cvicit pred spankom v neskorych vecernych hodinach by sa nemalo.je to dokazane ze svaly pri tom menej rastu a puosobi to na cloveka negavivnym vplyvom..ako spravny treningovy cas sa povazuju poobednajsie hodiny alebo okolo 17 az 20 hodiny. :a34
a to mas odkial ???
By iNv1s
je to podla mna blbost, z kazdej strany , z kazdeho pohladu...
a nechcem nejako ,ale toto je tema na zoznamovania :a18
By geas
podla mna ked mas cas sa po treningu dobre najest a mas dost casu na spanok tak je setko OK
By papagiorgo
podla mna je to kravina ... ked uz ma niekto svoj rezim /ci uz kvoli praci,skole alebo iným veciam a je uz na to navyknutý , moze cvicievat aj o druhej rano /poznam takých ludi / a dospavam moze aj cez den ...
By dandy010
priprajam sa nesuhlasim kazdy mas svoj cas kedy mu to najlepsie vyhovuje ja cvicim velku partiu o 16:00 a malu o 19:30 ... som spokojny :) rastiem :)
By mello
fúha no veľmi rád by som si pozrel nejaké podloženie tohto tvrdenia.....každopádne si zastávam určitý postup kt ked sa dodrží tak by nemal byť problém a tj tréning - po tréningové suplementy - po tréningové jedlo/jedlá - pred spánkové jedlo - spánok.....jediné v čom vidím pravdu tohto tvrdenia je to že by daný jedinec chcel nahradiť po tréningové jedlá spánkom....to by určite nebolo vhodné
By GULASH700
mne by takéto makenie v neskorých hodinách nevyhovovalo,, bol by som už strašne rozbitý :a5
By mello
dalo by sa to kľudne ale potreboval by som bud dostatočný spánok v noci (čiže skoro chodiť spávať) alebo nejaký spánok aj po obede
By Mates
mne by to ziež nebolo moc príjemné z dôvodu že by som už tréning odflákol a ani by som nemal silu viete... ale takí ľudia ktorí pracujú cez noc a spia cez deň neni problem
By GULASH700
Teraz ako hovoríš ma napadlo že som dávnejšie čítal že pred spánkom je zlé cvičiť lebo sa tým prekrvý aj mozog a nebudes vediet zaspat :a1
By xLeitonx
GULASH700 napísal:Teraz ako hovoríš ma napadlo že som dávnejšie čítal že pred spánkom je zlé cvičiť lebo sa tým prekrvý aj mozog a nebudes vediet zaspat :a1
no ved to prave ...
By xLeitonx
GULASH700 napísal:Ešte dobré že som si spomenul :a40
ale este som ani neskusal tak neskoro cvicit tak nwm
By Frankey
ranné cvičenie do 11 hodiny pred poludním a popoludnajšie cvičenie od 15 hodiny do XY času je ideálne. Pretože v čase od cca 11:00 do cca 15:00 hodiny je najnižšia tvorba testosteronu :)

tak asi toľko k tým časom :a12
By Zemák
Ja som práveže po cvičení vždy dead a keď je ešte k tomu veľa hodín, tak zaspím ešte skoršie :a38
By xLeitonx
Zemák napísal:Ja som práveže po cvičení vždy dead a keď je ešte k tomu veľa hodín, tak zaspím ešte skoršie :a38
to umna nefunguje aj ked som death xD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]