viewtopic.php?p=8946#p8946
Akoby to prekladal maďar

A inak s tým súhlasíte, lebo to je presne to o čom tu hovoríme dookola stále. Ja s tým na 90% súhlasím.
Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum
Reklama
Reklama
FitPotreby.sk napísal:Čítali ste to?tých ostatných 10% sú preklepy ?
Akoby to prekladal maďarteda nič proti maďarom len som sa pobavil. Neviem, čo je to ten "turmix" to tak má byť alebo to je preklep, lebo ten preklep sa tam objavuje viackrát, ak to je vlastne preklep.
A inak s tým súhlasíte, lebo to je presne to o čom tu hovoríme dookola stále. Ja s tým na 90% súhlasím.
FitPotreby.sk napísal:Čítali ste to?turmix je napríklad tvaroh zmixovaný z ovocím...
Akoby to prekladal maďarteda nič proti maďarom len som sa pobavil. Neviem, čo je to ten "turmix" to tak má byť alebo to je preklep, lebo ten preklep sa tam objavuje viackrát, ak to je vlastne preklep.
Jurkádium napísal:neviem ci sa to este predava , ale kedysi existovl nejaký mliecny vyrobok s nazvom termix , nikdy som to nejedol /aspon sa nepamatamFitPotreby.sk napísal:Čítali ste to?turmix je napríklad tvaroh zmixovaný z ovocím...
papagiorgo napísal:termix viem čo je ...to je také tvarohové ono to je ako jogurt ale je to lepšieJurkádium napísal:neviem ci sa to este predava , ale kedysi existovl nejaký mliecny vyrobok s nazvom termix , nikdy som to nejedol /aspon sa nepamatamFitPotreby.sk napísal:Čítali ste to?turmix je napríklad tvaroh zmixovaný z ovocím...
A inak s tým súhlasíte, lebo to je presne to o čom tu hovoríme dookola stále. Ja s tým na 90% súhlasím./ a bolo to tiez nieco ako puding alebo joguirt alebo nieco take
![]()
whoo napísal:termix predavaju este aj dnes len sa to nevola termix ale pribinaciknetrep omg mi chcete povedat ze neviete co je termix ?! normalne aj v tescu kupis a na obale to ma ze termix by ste neverili ach jaj
whoo napísal:no ja som termix nevidel uz riadnych 7-8 rokov. pokial viem tak ten stary termix sa zmenil na pribinacka, ale mozno to niekto druhy zacal vyrabat tiez takze hadat sa nebudem.nádherná debata o termixe ja skapem a nad tým,to duchaplným pokecom je logo Bodybulding-forum ja kapem od smiechu
milankos512 napísal:no co, sem-tam sa clovek zakeca aj pri blbostiwhoo napísal:no ja som termix nevidel uz riadnych 7-8 rokov. pokial viem tak ten stary termix sa zmenil na pribinacka, ale mozno to niekto druhy zacal vyrabat tiez takze hadat sa nebudem.nádherná debata o termixe ja skapem a nad tým,to duchaplným pokecom je logo Bodybulding-forum ja kapem od smiechu![]()
![]()
![]()
whoo napísal:a ved sranda musí byťmilankos512 napísal:no co, sem-tam sa clovek zakeca aj pri blbostiwhoo napísal:no ja som termix nevidel uz riadnych 7-8 rokov. pokial viem tak ten stary termix sa zmenil na pribinacka, ale mozno to niekto druhy zacal vyrabat tiez takze hadat sa nebudem.nádherná debata o termixe ja skapem a nad tým,to duchaplným pokecom je logo Bodybulding-forum ja kapem od smiechu![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]