Cafte chlapi, po case maly up-date. Od konca diety uz ubehol nejaky ten cas, tusim uz to bude 6-7 tyzdnov a vahu si stale drzim rovnaku (co bol aj moj ciel a som rad). Pravda, v poslednom case som docela flakal aj treningy. Teda ked uz som isiel na trening tak som si odmakal dobre, ale nechodim tak casto teraz. O strave ani nehovorim

Ale kontrolujem si porcie a vzdy po treningu kardio tak formu drzim v pohode. Akurat brucho sa mi troska zalialo, ale skoro to nevidno a je to asi len voda. Jest sa snazim co najcastejsie hovadzie, vajcia, ryza, atd. Ale dam si aj cokolvek ine v rozumnom mnozstve :)
Treningy teraz sa snazim kazdy druhy den, ale niekedy sa neda kedze jak je pekne tak je doma plno roboty. Pozvolna staci trenovat cez leto aby som nevysiel z formy a od septembra planujem zacat objemovku naplno. Od novembra korte pocas ktoreho by som chcel dat nejaku kuru ked sa podari, no to je este daleko. Hlavne prezit nejako leto.
Tento vikend konecne ziadna betonovacka doma ani nic podobne, tak trening dam dnes a asi aj zajtra. tak zatim pani