hruskamara napísal:Deka je dobra ale co stoho ked ju nemozes tresnut v hodziakej kure cize v skvalitnovacke alebo rysovacke. Este ti poradim jednu vec vzdy po treningu stehien ak sa sprchujes hned po treningu po umyti si pusti ladovy prud vody a pustaj na postihnute miesto asi tak 30 sekund a viac pokial nemas pocit ze ti stehno stuhlo znecitlivelo. Inac toto co som ti napisal sa pouziva ako regeneracia svalu hned po treningu.Prezradil som tajomstvo. A este inzulin do toho a ides...vlastomenn napísal:zkusim, zatim to mažu při bolestech DOLGIT krém ale koupim si to co mi doporučuješ a uvidimhruskamara napísal:Skus VOLTAREN (pomaha mi na vsetko)v lekarni alebo si daj predpisat VERAL tablety a slap na tom zo 2 tyzdne.vlastomenn napísal:no, já sám ani nevim, je to asi tři roky, kdy jsem cvičil nohy a od tý doby to zlobí. myslim si že je to utrhlej nebo aspoň natrhlej nějakej úpon nebo šlacha na vnější straně levé holeně (od kolena dolu) a bolí to od konce hamstringů až ke kotníku. běhal jsem s tim po doktorech a sami vědi kulovýhruskamara napísal:17.3.Co mas z nohou?
volno
průser je, že se mi vrací zranění nohy, nedovolilo mi to ani spát!![]()
v minulý kůře jsem dal decu a měl jsem klid, sere mě že jsem jí nedal i teď v kůře, ale v příští jí určitě dám, ta mi pomohla, protože počas kůry jsem o bolesti nevěděl. beru dlouhodobě hyalgel na vazy a šlachy, ale jak to občas přepísknu s tréninkem nohou, tak je zle. je to taková bolest že nemůžu ani spát a to pak tluču hlavou do zdi (přirovnal bych to když tě bolí zub!)
a já nohy musim cvičit tvrdě, jinak nerostou. a nemůžu přeci vynechávat nohy, to bych vypadal jak karikatura![]()
potřeboval bych decu, ale tu mi doktorka asi nepředepíše
Fitness komunita
Diskusné fórum zamerané na posilňovanie, kulturistiku, fitness, silové športy - od ľudí pre ľudí.
Toto fórum sa stalo nezávislým. Nie sme zaťažení a zaujatí predsudkami, nemáme žiadneho sponzora, ktorý nám diktuje, čo máme písať a čo nie. Nepredávame žiadny tovar, žiadne doplnky výživy. Uverejňujeme reklamu a vždy na to upozorníme.
Tak slobodne píšte, diskutujte a raďte ostatným. Nezabudnite na slušnosť a pravidlá!
Ďakujeme všetkým priateľom fóra a priaznivcom fitness.