V prvom rade moje miery
Váha momentálna ranná 73kg
Obvod brucha: 88cm
Výška 177cm
Ako som vyzeral (všímaj dátumy) a vyzerám dnes:

Môj cieľ ako by som chcel vyzerať:

Som človek s pevnou vôľou a dobrým nasadením. Cvičenie sa mi stáva lifestylom čo je super. Pri cvičení nepodvádzam, idem naplno, strážim si dýchanie aj techniku jednotlivých cvikov. Stravu mám upravenú. Pre pochopenie je zmesou vyváženou zo všetkého čo telo potrebuje (bielkoviny, vitamíny). Zo suplementov beriem BCAA - 4 tablety pred 4 tablety po cvičení. Olovrant mám Proteinový drink od biotechu (1 odmerka). po treningu ho mám tiež a eďže mi vychádza tréning akurát na olovrant vyhovuje mi to (2 odmerky). Raňajkujem ovsené vločky klasické neochutené s vodou orechmi a sušeným ovocím (prevažne hrozno). Večeriam tuniaka vo vlastnej šťave oprípade nejaký cottage alebo tvaroh. Čo sa týka obedov jem len chudé maso - rybacina, morčacina, kuracina - mäso varím na vode. K tomu zelenina koreňová v surovom stave, ryža.
Absolutne nejem a nemam problem nejesť - sladkosti, pečivo, vyprážané a iné nezdravé veci
Môj tréning:
Pondelky a štvrtky = Prsia chrbát brucho + kardio polhodina orbitrek
Prsia = Bench na lavičke rovnej 4 série/8opakovaní
Bench na šikmej - 4s/8o
Peck Deck - 4s/8o
Kladky - spodné a vrchné prsia 4s/8o
Zhyby na hrazde ruky na široko - 4s/8o - ak nevládzem pridám protiváhu
príťahy na tom stroji na chrbát (fakt neviem ako sa to volá)
Brucho: Dvíhanie nôh, vytáčanie atď = obmieňam rôzne workouty na brucho z netu čiže nebudem viac brucho rozpisovať
Utorky a piatky = Biceps, triceps brucho + kardio polhodina orbitrek
- Stroj na bicep (nazvy neviem)
- stroj na triceps (nazvy neviem)
Biceps a triceps lano spodne na bicak lano vrchne na tricak
Kladka s tycou na triceps potom zospodu na biceps
- nestriedam a nemiesam tieto cviky najprv spravim jednu partiu potom druhu
- Brucho ako predosle dni
Hrazda
Streda - nohy hrazda brucho
Stroje na nohy + klasicke drepy
hrazda
brucho
kardio
Vikendy sa snazim robit stretching, kardio, taký aktívny oddych.
Prosím pozrite sa mi na tuto moju dlhu litaniu priam slohovu pracu a napiste mi co v cviceni prosim zmenit aby som dosiahol ciel udany vyssie